Millenicom 10 gündür internet bağlamıyor

Sebil

Hectopat
Binaya yeni altyapı geldi, binada kutu var. Millenicom'dan 100Mbps 99TL paketini aldım, 7 Aralıkta TT ekibi modem, kablo bağlantısı için geldi. Ama hala altyapı aktif olmadı. Modem internet ışığı kırmızı yanıyor. TürkNet sitesinden altyapı sorgulamada port yok yazıyor ama diğer sitelerde sorguladığımda 100Mbps altyapı olduğu yazıyor. Millenicom'u defalarca aradım, arıza kaydı bıraktım ama ezberlenmiş yanıtlar dışında cevap alamadım. 12 Aralıkta arıza için teknik ekip geldi ama arıza devam ediyor. İnternet yok. Yardım edebilecek var mı?

Dosya Ekleri

• 1576574115804.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
VAE sisteminde ipler TT'nin elinde, haliyle Milleni.com bu durum iş emri oluşturmak dışında elinden iş gelmez.

TT'nin yapacağı 5dk bile sürmeyen işlem için insanları bu kadar mağdur etmesine anlam veremiyorum.

Bu sıralar tüm firmalarda TT sıkıntı çıkartıyor. Hadi hayırlısı.

Tt ekipleri sıkıntı çıkarıyor hep.Benimde aynı şekil ankastreden gelip işlem yaptık diyorlardı Millenicoma.Ama bişe yapmıyordu tt ekibi, sonra teknik ekip geldi 2-3 dakikada halletiler.

Tt ekipleri sıkıntı çıkarıyor hep.Benimde aynı şekil ankastreden gelip işlem yaptık diyorlardı Millenicoma.Ama bişe yapmıyordu tt ekibi, sonra teknik ekip geldi 2-3 dakikada halletiler.
Nasıl teknik ekip halleti anlamadım? yani nasıl bir yol izledin?

Nasıl teknik ekip halleti anlamadım? yani nasıl bir yol izledin?
Şöyle söyleyeyim benim kurulumda sıkıntı oldu hattım 28 kasımda aktif oldu ama dsl ışığım yanmıyodu arıza kaydı bıraktım.2 kere Telekom ekibi geldi Bi arıza yok diye dönüş yapıyo millenicoma ama gelmiyorlardı bile sonra 4 5 gün geçince aradım müşteri hizmetlerini durumu anlattım iptal edeceğimi söyledim müşteri temsilcisi hemen iptal etmemem için dedi size ekip yollayalım.Teknofix'ten bir çalışan geldi 2 3 dakikada sorunumu çözdü.Binadaki kutuda port kablomu felan hiçbişe takmamış Telekomdakiler onu halleti

İnternet servis sağlayıcıları konusuna girmek istemiyorum çünkü her seferinde sinirim zıplıyor ancak sana benzer problemler yaşamış biri olarak çözüm deneyimimi aktarayım. Bende Milleni kullanıyorum ve TT'nin teknik desteği gelmek bilmediği için Milleni'nin kendi ücretli(100tl) teknik desteğini çağırıp çözüm sağlayabildim. İşin acilse ve para kaptırmayı umursamıyorsan ücretli teknik servisi iste. Yalnız şunu belirteyim, günler geçerken ve ben sorana kadar Milleni'den bir Allahın kulu demedi bizim ücretli servisimiz var ister misin diye... Lazımsa özellikle söylemen lazım yoksa onların pek umurunda değil sanırım İyi günler.

Aga ben iptal ettirmek için aradım. Dediler bana iptal ettirmeyin ekip yollayalım,dedim ben para felan vermem.Size başvurmadan önce interneti kullanıyodum taahütüm bitti size geçtik bende herhangi bir sıkıntı yok gelen ekip iş yapmıyor. Dedi efendim bazen başka issden gelenler böyle sorunlarla karşılaşıyor sizi mağdur etmemek adına ücretli ekibi biz size ücretsiz olarak yollayalım ve yollamıştılar Bunu denemekte fayda var taahhüt yok millenicomla ama yinede müşteri kaybetmemek için böyle yapmaları hoşuma gitmedi de değil

Son düzenleme:
Akıllıca, Türk usulü. Ama beni istemiyorlardıs belli ki Çünkü gecikme uzayınca cayma bedeli ödemeden üyeliğimi sonlandırabileceğimi bile kendileri 15 gün sonra durduk yere söyledi. Anlaşılan beni kovalamaya çalışmışlar yüzsüzlük yapan ben olmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…