D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #11 Sonsoru dedi: Sarı bir ince bir kablo verdiler elektrikçi cagırıp aşagından evinize çektirin biz kurulumu yapacagız diye anlamıyorum pek VDSL falan. Genişletmek için tıkla... Hocam o sarı ince kabloya OBK denir ve fiber kablodur. Yani altyapınız eve kadar fiber Bu durumda 100 üstü bile alabilirsiniz.
Sonsoru dedi: Sarı bir ince bir kablo verdiler elektrikçi cagırıp aşagından evinize çektirin biz kurulumu yapacagız diye anlamıyorum pek VDSL falan. Genişletmek için tıkla... Hocam o sarı ince kabloya OBK denir ve fiber kablodur. Yani altyapınız eve kadar fiber Bu durumda 100 üstü bile alabilirsiniz.
Sonsoru Decapat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #12 Hııı tamamdır hocam anladım yani 100Mbps hızı destekliyor altyapı kullanabilirim sağ olun eyvalalh.
ibrahimerenuyar Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #13 Muhtemelen fiber optik kablodur o kesinlikle öneriyorum dediğim gibi hem taahhüdü yok hem de diğer firmalara göre uygun fiyat ve kolay kolay kesinti yaşamıyorsun. Dediğim gibi birkaç aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim
Muhtemelen fiber optik kablodur o kesinlikle öneriyorum dediğim gibi hem taahhüdü yok hem de diğer firmalara göre uygun fiyat ve kolay kolay kesinti yaşamıyorsun. Dediğim gibi birkaç aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Çözümler 70 Yer Istanbul 21 Aralık 2021 #14 Sonsoru dedi: Sarı bir ince bir kablo verdiler elektrikçi cagırıp aşagından evinize çektirin biz kurulumu yapacagız diye anlamıyorum pek VDSL falan. Genişletmek için tıkla... 100Mbps ve fazlasını alabilirseniz alırsınız.
Sonsoru dedi: Sarı bir ince bir kablo verdiler elektrikçi cagırıp aşagından evinize çektirin biz kurulumu yapacagız diye anlamıyorum pek VDSL falan. Genişletmek için tıkla... 100Mbps ve fazlasını alabilirseniz alırsınız.
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.264 Çözümler 8 21 Aralık 2021 #15 Ben 1 yıldır kullanıyorum . Herhangi bir sıkıntı yaşamadım . 35 lik paket kullanıyorum .