Millenicom 50 Mbps internette 25 Mbps alınabiliyor

sebnemfresh

Femtopat
Daha fazla  
50 Mbps internetim var fakat 25'e sabit Mbps aliyorum, kablolar ile alakali bir problem olabilir mi yoksa baska bir şey mi?

50 Mbps internetim var fakat 25'e sabit Mbps aliyorum, kablolar ile alakali bir problem olabilir mi yoksa baska bir şey mi?
Modem arayüzündeki altyapı değerlerine göre yorumlanabilir. Kablodan değildir. Eğer altyapı maksimum 25 kaldırıyorsa, o noktadan sonra siz 1000 de tanımlasanız 25 gelir. Hatta kaldıracağından fazla paket tanımlandığında kopma yapma ihtimali de artar. Bir altyapı sorgulamadan da ne gösteriyor bir kontrol edin.

Teşekkürler.

Hocam altyapiyi kontrol ettirdim VDSL altyapınızın desteklediği 50 Mbps diyor fakat Ookla da 25 Mbps veriyor ne yapmaliyim.

ayrica ethernet kullaniyorum

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Hocam altyapiyi kontrol ettirdim VDSL altyapınızın desteklediği 50 Mbps diyor fakat Ookla da 25 Mbps veriyor ne yapmaliyim.

ayrica ethernet kullaniyorum
Modem arayüzüne girip hat değerline bakın. Modemle buluşan hızı tespit edin. Eğer orasıda 25 ise ve komşularınızdan vs 50 mbps kullanan varsa, sizin eve gelen kablodan kaynaklı hız düşüşü yaşıyorsunuzdur. Herkes aynıysa, altyapı 25tir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…