Millenicom abone olma süreci

2 hafta önce yeni taşındığım evime 100Mbps fiber internet bağlattım. Millenicom'u 4 yıldır kullanıyordum yine Millenicom olsun dedim. Hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. Hız testlerinde 120Mbps altına düşmüyor anlamadığım şekilde. Steam üzerinde de 15.8mb/sn hızları görüyorum, stabil olarak 14.5mb/sn görüyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Aradığımda anında ulaşıp sorunlarımı çözdüler bugüne kadar.

Hocam benim bağlantımı yanlış yapmışlar. Yoksa ben kapattırıyordum. Son anda arıza ekibi aradı iptal işlemlerini yaparken. Benim altyapımda bir problem yok uygun olması için aldım ve kabloyla bağladığım zaman download 38'e kadar çıkıyor. Upload 6.15 seviyelerinde. 720P60FPS yayın denedim ping sorunu vesaire yaşamadım. Hizmet güzel de teknik destek kötü. Hız olarak altyapı iyiyse tavsiye ederim ama sıfırdan başvuru yapmayın süründürürler. Geçiş yaparsanız hiç problem yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…