dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 947 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #1 Millenicom kullanıyorum. Normalde 70 Mbps alırken şu an 20 Mbps falan çıkıyor. Bunun nedeni hat değerleri mi? Yakın zamanda hızımı yükselttiler. Hat değerlerim düştü. 50 Mbps'a düşürseler düzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2021
Millenicom kullanıyorum. Normalde 70 Mbps alırken şu an 20 Mbps falan çıkıyor. Bunun nedeni hat değerleri mi? Yakın zamanda hızımı yükselttiler. Hat değerlerim düştü. 50 Mbps'a düşürseler düzelir mi?
N NitoKemal Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #2 Akşamları Genelde kötü olur internetler
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 25 Şubat 2021 #3 Hayır hat değerlerinin kötü olmasından kaynaklanmıyor. Genelde internet sağlayıcılar akşam 7'den sonra internet hızını yavaşlatıyorlar.
Hayır hat değerlerinin kötü olmasından kaynaklanmıyor. Genelde internet sağlayıcılar akşam 7'den sonra internet hızını yavaşlatıyorlar.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 25 Şubat 2021 #4 Bunun sebepleri: Binanızın bulunduğu ankastre kutusundan kaynaklı Hattınızın bulunduğu saha dolabında bağlı olduğunuz porttaki yoğunluktan kaynaklı Servis sağlayıcı kaynaklı Bir problem olabilir. MH. ile görüşün fakat bir çözüm bulabileceğini sanmıyorum başka bir porta geçerseniz belki düzelebilir.
Bunun sebepleri: Binanızın bulunduğu ankastre kutusundan kaynaklı Hattınızın bulunduğu saha dolabında bağlı olduğunuz porttaki yoğunluktan kaynaklı Servis sağlayıcı kaynaklı Bir problem olabilir. MH. ile görüşün fakat bir çözüm bulabileceğini sanmıyorum başka bir porta geçerseniz belki düzelebilir.
dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 947 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #5 261538 dedi: Bunun sebepleri: Binanızın bulunduğu ankastre kutusundan kaynaklı Hattınızın bulunduğu saha dolabında bağlı olduğunuz porttaki yoğunluktan kaynaklı Servis sağlayıcı kaynaklı Bir problem olabilir. MH. ile görüşün fakat bir çözüm bulabileceğini sanmıyorum başka bir porta geçerseniz belki düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi büyük ihtimalle saha dolabında sıkıntı var. İç tesisatımı yeni yenilettim. Şu hale bakın Dosya Ekleri 222.png 42,6 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleme: 26 Şubat 2021
261538 dedi: Bunun sebepleri: Binanızın bulunduğu ankastre kutusundan kaynaklı Hattınızın bulunduğu saha dolabında bağlı olduğunuz porttaki yoğunluktan kaynaklı Servis sağlayıcı kaynaklı Bir problem olabilir. MH. ile görüşün fakat bir çözüm bulabileceğini sanmıyorum başka bir porta geçerseniz belki düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi büyük ihtimalle saha dolabında sıkıntı var. İç tesisatımı yeni yenilettim. Şu hale bakın
Melih2626 Hectopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 198 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 14 Nisan 2021 #6 dgkn.95 dedi: Dediğiniz gibi büyük ihtimalle saha dolabında sıkıntı var. İç tesisatımı yeni yenilettim. Şu hale bakın Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız durum hala aynı mı? Bende de aynı sıkıntı var.
dgkn.95 dedi: Dediğiniz gibi büyük ihtimalle saha dolabında sıkıntı var. İç tesisatımı yeni yenilettim. Şu hale bakın Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız durum hala aynı mı? Bende de aynı sıkıntı var.
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #7 Bendede kablonet vallahi Bende de Kablonet vallahi SütaşAyran dedi: Bende de Kablonet vallahi bende de Kablonet vallahi Genişletmek için tıkla... Neden 2 tane yazdı bilmiyorum
Bendede kablonet vallahi Bende de Kablonet vallahi SütaşAyran dedi: Bende de Kablonet vallahi bende de Kablonet vallahi Genişletmek için tıkla... Neden 2 tane yazdı bilmiyorum
dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 947 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #8 Melih2626 dedi: Hocam ne yaptınız durum hala aynı mı? Bende de aynı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Yoğunluk olduğu zaman yavaşlaması normal çözüm yok. Biraz da psikolojik sanırım takmamak lazım
Melih2626 dedi: Hocam ne yaptınız durum hala aynı mı? Bende de aynı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Yoğunluk olduğu zaman yavaşlaması normal çözüm yok. Biraz da psikolojik sanırım takmamak lazım