hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Paketlerini web sitesinden inceledim. Fiyatları uygun, acaba daha önce alan sorun yaşayan var mı? Hızlarda sürekli kesinti oluyor mu?
Paketlerini web sitesinden inceledim. Fiyatları uygun, acaba daha önce alan sorun yaşayan var mı? Hızlarda sürekli kesinti oluyor mu?
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 9 Haziran 2024 #2 hus3yin46 dedi: Paketlerini web sitesinden inceledim. Fiyatları uygun, acaba daha önce alan sorun yaşayan var mı? Hızlarda sürekli kesinti oluyor mu? Genişletmek için tıkla... önermem kopukluk sorunu yaşıyordum birde fazla çekmiyor
hus3yin46 dedi: Paketlerini web sitesinden inceledim. Fiyatları uygun, acaba daha önce alan sorun yaşayan var mı? Hızlarda sürekli kesinti oluyor mu? Genişletmek için tıkla... önermem kopukluk sorunu yaşıyordum birde fazla çekmiyor
sedat06l Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 291 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X NVIDIA GeForce RTX5060 DDR4 32 GB Ram AsusTeK PRIME B550M-K ARGB Anakart SSD Kingston 1TB x2 Cinsiyet Erkek Meslek Baklava Ustası 9 Haziran 2024 #3 Hocam hiç girmeyin o topa. Eğer turknet altyapısı varsa direk oraya başvurun.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.807 Çözümler 124 Yer İzmir 9 Haziran 2024 #4 hus3yin46 dedi: Paketlerini web sitesinden inceledim. Fiyatları uygun, acaba daha önce alan sorun yaşayan var mı? Hızlarda sürekli kesinti oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Yani öveni de gömeni de çok bir ISS. Bana kalırsa başka ISS'lere bak.
hus3yin46 dedi: Paketlerini web sitesinden inceledim. Fiyatları uygun, acaba daha önce alan sorun yaşayan var mı? Hızlarda sürekli kesinti oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Yani öveni de gömeni de çok bir ISS. Bana kalırsa başka ISS'lere bak.
M Mslc Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #5 Çok kötü, 2 mb/s indiriyor bende. Tavsiye etmiyorum.
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.091 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #6 hus3yin46 dedi: Paketlerini web sitesinden inceledim. Fiyatları uygun, acaba daha önce alan sorun yaşayan var mı? Hızlarda sürekli kesinti oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Herkes gömmüş ama bende tam tersi 3 sene boyunca TurkNet'den çektim 2 senedir Millenicom kullanıyorum kafam rahat şanslıysanız iyi değilseniz kötü gelir.
hus3yin46 dedi: Paketlerini web sitesinden inceledim. Fiyatları uygun, acaba daha önce alan sorun yaşayan var mı? Hızlarda sürekli kesinti oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Herkes gömmüş ama bende tam tersi 3 sene boyunca TurkNet'den çektim 2 senedir Millenicom kullanıyorum kafam rahat şanslıysanız iyi değilseniz kötü gelir.
6 694862 Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 260 Çözümler 2 9 Haziran 2024 #7 30TL daha ucuz için yıllarınızdan vermeyin derim. 30-40 TL daha fazla verin TurkNet bağlatın eğer alt yapısı varsa.
30TL daha ucuz için yıllarınızdan vermeyin derim. 30-40 TL daha fazla verin TurkNet bağlatın eğer alt yapısı varsa.
T togiee Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 281 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #9 2017'den beri sorunsuz kullanıyorum. Bölgeye ve şansınıza bağlı.