Millenicom alınır mı?

Jezo

Hectopat
Daha fazla  
2 abonelik oluşturacağım. Bir 100 megabit bir de 16 megabit. Stabil bu değerleri alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Milleni kullanıyordum ben TurkNet'e geçtim çünkü aşırı şekilde zam koydular. İnternet konusunda bir sıkıntı yaşamadım kesintiye dair. Ama fiyat konusunda yüksek olduğu için değiştirdim ben. Müşteri hizmetlerine ulaşmak zulüm Milleni de bu durum göz önünde bulundurarak değerlendir. Bana vadedilen değer 65 megabitti 60 veriyordu sana sunduğu değerleride vereceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Size sundukları fiyat ne idi de TurkNet'e geçtiniz 380 TL 100 megabit için yazıyor sitede.

Size sundukları fiyat ne idi de TurkNet'e geçtiniz 380 TL 100 megabit için yazıyor sitede.

O sundukları fiyatlar ilk aboneye özel fiyatlar sonradan 490 TL yapıyorlar TurkNet'te. Millleni de ise 590 TL oluyor sanırsam bu düşük fiyatlar ilk 3 ay fiyatları sonradan dediğim rakamlara çıkıyor.

16 MB'e 560 TL ödetiyorlar, bir de 16 MB verseler bari. Telefonda kullanırken çoğu zaman kendi internetimi kullanmak zorunda kalıyorum.

@vareste siz kaç mb'e kaç ödüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…