ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 18 Eylül 2022 #1 Türk Telekom'un kendi sitesinden altyapı sorguladığımda hiçbir değer çıkmıyor fakat Millenicom sitesinden sorguladığım zaman maksimum değer 68 Mbps yazıyor. Hangisi doğru anlayamadım, ikisi de aynı altyapı.
Türk Telekom'un kendi sitesinden altyapı sorguladığımda hiçbir değer çıkmıyor fakat Millenicom sitesinden sorguladığım zaman maksimum değer 68 Mbps yazıyor. Hangisi doğru anlayamadım, ikisi de aynı altyapı.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 18 Eylül 2022 #2 Bazen altyapı sorgulamada bazı siteler nedense altyapı yokmuş gibi gösteriyorlar, nedenini tam olarak bilmiyorum.
Bazen altyapı sorgulamada bazı siteler nedense altyapı yokmuş gibi gösteriyorlar, nedenini tam olarak bilmiyorum.
Keremkunduk Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #3 Türk Telekom ile aynı sorgulama sistemini mi kullanıyor bilmiyorum ama isterseniz TurkNet deneyin.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 18 Eylül 2022 #4 Silinen üye dedi: Bazen altyapı sorgulamada bazı siteler nedense altyapı yokmuş gibi gösteriyorlar, nedenini tam olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. bu siteden doğruladım VDSL 69 Mbps çıktı. Millenicom doğru göstermiş. Keremkunduk dedi: Türk Telekom ile aynı sorgulama sistemini mi kullanıyor bilmiyorum ama isterseniz TurkNet deneyin. Genişletmek için tıkla... İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. bu siteden doğruladım hocam. Tavsiyen için teşekkür ederim Millenicom doğru sonuç göstermiş.
Silinen üye dedi: Bazen altyapı sorgulamada bazı siteler nedense altyapı yokmuş gibi gösteriyorlar, nedenini tam olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. bu siteden doğruladım VDSL 69 Mbps çıktı. Millenicom doğru göstermiş. Keremkunduk dedi: Türk Telekom ile aynı sorgulama sistemini mi kullanıyor bilmiyorum ama isterseniz TurkNet deneyin. Genişletmek için tıkla... İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. bu siteden doğruladım hocam. Tavsiyen için teşekkür ederim Millenicom doğru sonuç göstermiş.