Millenicom Bağlantı Kopması

Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Millenicom 8Mbit sınırsız internet kullanıyorum hiç memnun değilim, her gün 3-4 kere kopuyorum, destek için arıyorum arıza kaydı dahi açtıramıyorum. Sorun modemden deyip duruyorlar 4 tane modem denedim 290TL ödeyip Asus DSL-N16 aldım yine kopuyorum, ilgilenen yok. Bugün yine aradım sorun yok görünüyor eğer arıza var diyorsanız ekipleri yönlendirelim sorun olsa da olmasa da para ödemeniz gerekmektedir dediler. Bence millenicoma bulaşmayın. 24 ay sözleşmem var bitmesine 18 ay daha var, geçenlerde video izledim 12 aydan fazla sözleşmelerde fesih edebiliyormuşuz ve cezai bedel çıkmıyormuş bu ne kadar doğrudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
8Mbit ve 6Mbit değerleri, az önce yine koptu.

Adsız.jpg

33.jpg

Son düzenleme:
Hat değerleriniz güzel. İç tesisat da ek vs varmı varsa iç tesisatı yenileyip tekrar deneyin. Eğer ki çözüm olmazsa port kaynaklı bir sorun olabilir. Onun için ise ISS ile görüşüp port değişimi isteyin.

Dışarıdaki kutudan ev içine kablo geliyor oradan da direkt modeme bağlı, ayrıca Sol sunuculara taşıdık daha iyi hizmet vereceğiz demişlerdi ondan sonra kopmalar daha da çok olmaya başladı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı