canpectrA Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 4 Mart 2021 #1 Merhaba. Milleni'ye geçen perşembe başvurdum, pazartesi teyit alındı ve aktivasyon işlemi başladı. Ve 3 günden fazladır bekliyoruz. Milleni'yle ilişkimi kesip iptal ettirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
Merhaba. Milleni'ye geçen perşembe başvurdum, pazartesi teyit alındı ve aktivasyon işlemi başladı. Ve 3 günden fazladır bekliyoruz. Milleni'yle ilişkimi kesip iptal ettirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #2 Müşteri hizmetleri ile görüşün. Millenicom Müşteri Hizmetleri ve İletişim Bilgileri | Millenicom Millenicom müşteri hizmetleri numarası, Whatsapp destek hattı ve iletişim bilgilerini öğrenerek bize ulaşmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz www.milleni.com.tr
Müşteri hizmetleri ile görüşün. Millenicom Müşteri Hizmetleri ve İletişim Bilgileri | Millenicom Millenicom müşteri hizmetleri numarası, Whatsapp destek hattı ve iletişim bilgilerini öğrenerek bize ulaşmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz www.milleni.com.tr
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #3 Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Biz Vodafone 2 ay boyunca internetimizi getirmediği için iptal ettirmiştik.
Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Biz Vodafone 2 ay boyunca internetimizi getirmediği için iptal ettirmiştik.
canpectrA Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 4 Mart 2021 #4 Yener K. dedi: Müşteri hizmetleri ile görüşün. Millenicom Müşteri Hizmetleri ve İletişim Bilgileri | Millenicom Millenicom müşteri hizmetleri numarası, Whatsapp destek hattı ve iletişim bilgilerini öğrenerek bize ulaşmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz www.milleni.com.tr Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey vermem gerekiyor mu dilekçe form tarzında biliyor musunuz?
Yener K. dedi: Müşteri hizmetleri ile görüşün. Millenicom Müşteri Hizmetleri ve İletişim Bilgileri | Millenicom Millenicom müşteri hizmetleri numarası, Whatsapp destek hattı ve iletişim bilgilerini öğrenerek bize ulaşmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz www.milleni.com.tr Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey vermem gerekiyor mu dilekçe form tarzında biliyor musunuz?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #5 Görüşüp bilgi alın hocam. Daha iyi olur.