Millenicom başvuru süreci nasıldır?

10Messi10

Yoctopat
Millenicom ile başvuru süreci nasıldır? Kimlik gönderecek miyiz? Kimliği arkalı önlü mü istiyorlar yoksa sadece ön taraf mı? Ayrıca renkli olması şart mı?
Millenicom'a güvenebilir miyim? İyi midir burası?

Millenicom kullanıyorum bir kaç aydır, gayet güzel ve internette herhangi bir hız düşüşü yaşanmadı. Başvuru yaptıktan sonra etiket atmaya geliyorlar, isteğe bağlı kurulum ücretini ödeyip onların verdiği modemle kullanabilirsiniz. Evrak işlerini kurulumdan sonra da gönderebilirsiniz.

Sakın ama sakın. 7 senelik Millenicom kullandım. İlk aylar çok güzel sorun yok fakat sonra da müşteri hizmetleri ilgilenmiyor üzerine suçu size atıyorum. Sürekli internet kopuyor. Aile zoru ile kullanmasam asla 1 saat bile durmazdım.

Ben başvurduktan 10 dakika sonra iptal ettim başvurumu. Fiyat konusunda üç kağıtçılık yapıldığı söylendi ve hız, hizmet konusunda da sıkıntılar olduğu söylenince vazgeçtim ben de. 2 yıldır Netspeed kullanıyorum ve memnunum, Netspeed düşünebilirsiniz.

3 gün önce başvurdum aktif ettiler ama dsl sinyali yok talep oluşturdum gelip bakacaklar diye 3 gündür bekliyorum kimse gelmedi. Şimdi başvuruyu iptal etmek istiyorum bakan yok. Herhangi bir evrak imzalayıp göndermedim. Bu şekilde bıraksam fatura vs. borç çıkarırlar mı?

Millenicom fiber başvuracağım davet kodu arıyorum sosyalden birisine kazandıralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…