Millenicom başvuru sürecim

Sabah geldiler portumun kablosunu taktılar modeme dsl kablosunu takıp gittiler. Sonuç.
Sabah geldiler portumun kablosunu taktılar modeme dsl kablosunu takıp gittiler. Sonuç.
Telefonda pingim hep aynı çıkıyor bilgisayar da sorun yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201231-001052_Speedtest.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 56

Telefonda pingim hep aynı çıkıyor bilgisayar da sorun yok.
Bu ping nedir?? Ben şahsen internetimde görsem bakın değerli hocam 1 defa bile öyle bir sayıyı görsem cinnet geçiririm. Allah kolaylık versin. Telefonda niye o kadar yüksek ki?

Bu ping nedir?? Ben şahsen internetimde görsem bakın değerli hocam 1 defa bile öyle bir sayıyı görsem cinnet geçiririm. Allah kolaylık versin. Telefonda niye o kadar yüksek ki?
Bilgisayar da 16Ms 1Jitter telefon da nedense böyle.

Aynı sunucuya bağlandığınızdan emin olun. Ters bir sunucuya bağlanmayın. Telefonunuzu da yeniden başlatın düzelebilir.
Aynı sunucu İzmir.
Aynı sunucuya bağlandığınızdan emin olun. Ters bir sunucuya bağlanmayın. Telefonunuzu da yeniden başlatın düzelebilir.
Düzeldi hocam hız da arttı.
Hocam artık twitch yayınları da donmuyor teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201231-004202_Speedtest.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
@erengore @Ulunay @Tortue statik IP'ye geçiş yaptım ve aradaki sonuç.
Sözde dinamik IP ama CGNAT'daki değerlerim.

Statik IP değerlerim.

Türkiye içi 3 ms artış gördüm. R6'da 43'den 47'e yükseldi. LoL euw 51-52 alırken 56 alıyorum. Diğer çoğu oyunda biraz yükseldi. Sadece CS:GO'da devasa düşüş oldu. 30 TL alıyorlar bunun için .

Niye o kadar yükselmiş ki

CS:GO pingi gerçekten güzel. Bu arada R6 ve diğer serverlerde TT tarafında ping yükseldi bugünlerde. Biraz zaman verin hocam. İlerleyen zamanda iyileşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…