Millenicom deneyimim

Peder Finger

Megapat
Merhaba arkadaşlar şimdi bizim sokakta altyapı yoktu. Sonra Türk Telekom gelip fiber altyapı döşedi tabii ki bu 1, 5 yıl bekledikten sonra gelip döşediler baktım fiber altyapıya en uygun internet sağlayıcısı aramaya Millenicom önceden de aklımda vardı hemen girdim baktım ve 100Mbps sınırsız paketini kullanabildiğimi gördüm. Aradım başvurdum 2 iş gün içerisinde geldiler ve kurulumu yapıldıktan tam tamına 5dk bile olmadan internetim açıldı hemen internet değerlerime baktım ve dedikleri hızı veriyorlardı. Şu an aldığım upload değerleri bile gerçekten iyi kopma yok donma yok hiçbir şey yok cidden taahhütü bile yok yani bu internet gelmeden önce taş devrinde yaşıyordum sanki telefon internetleriyle falan yetinmeye çalışıyorum falan çok kötü zamanlardı. Ama neyse ki altyapı döşendi ve Millenicom'a geçtim. Kesinlikle ön yargı ile yaklaşmayın şikayet çok var diye, bu her firmada olan bir sorun deneyimleyin öyle bakın. Aldığım değerler fotoğraf olarak koydum. Sizde geçicekseniz verdiğim kodu müşteri hizmetlerine verip ücretsiz 1 ay kullanabilirsiniz. Kod: 9C319787

Son düzenleme:
Bizim burada da 100 mbit altyapı var. Başvurmak istiyoruz da kurulum ekibi falan gelmesi gerekiyor dışarıda da virüs illeti var baya yaygınlaştı. Haliyle başvurmadım.

Gayet iyimiş değerler bu arada.

Bizim burada da 100 mbit altyapı var. Başvurmak istiyoruz da kurulum ekibi falan gelmesi gerekiyor dışarıda da virüs illeti var baya yaygınlaştı. Haliyle başvurmadım.

Gayet iyimiş değerler bu arada.
Aynen valla adamlar virüs olmasına rağmen 2 iş gününde geldiler. Ve artık YouTube'den 144p izlemeyi bırakıp 1080p'ye geçiş yaptım Millenicom sağolsun gözlerimiz kanıyordu

Aynen valla adamlar virüs olmasına rağmen 2 iş gününde geldiler. Ve artık YouTube'den 144p izlemeyi bırakıp 1080p'ye geçiş yaptım Millenicom sağolsun gözlerimiz kanıyordu
Eskiden hangi İSS'yi kullanıyordun? Ben 10Mbps ile 1080p izliyorum kanka, bu değerlerle 4k videoları çok rahat izlersin. Eski İSS'den kurtulduğun iyi olmuş.

Eskiden hangi İSS'yi kullanıyordun? Ben 10Mbps ile 1080p izliyorum kanka, bu değerlerle 4k videoları çok rahat izlersin. Eski İSS'den kurtulduğun iyi olmuş.
Eskiden Türk Telekom kullanıyordum 16 mbps ama evde 4 kişi interneti kullandığından 480p izleyebiliyordum şimdi yeni binaya taşınınca altyapı yoktu işte yukarıda anlattım.

Kullanmaya başlayalı 1 yıl oldu neredeyse 35 mbps paketini kullanıyorum bir kaç sefer kopma yaptı ama her seferinde çözdüler 33,5 mbps alıyorum genellikle upload da 3 mbps kısaca memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…