Millenicom deneyimim

Makaleler
3
30 dakika önce başvurumu yaptım, telesekreter çok ilgiliydi, sohbet etti resmen.

68 Mbps altyapı ile 100 Mbps paketi aldım. Kopma yaşayabileceğimi söyledi, eğer kopma yaşarsam 50 Mbit'e sabitleyeceklerini söyledi.

105 TL ile kurulum ücretini ödememiş oluyorum, 24 ay boyunca 11 TL modem parası ödeyeceğim.

Bana özel kurulum talebi açtılar, kurulum için mesaj geldi bile.

Güncelleme! : Kayıt olduktan 1-2 saat sonra Türk Telekom'dan port bağlamak için eleman geldi ve bağladı.
Modem hat değerlerini paylaşırsan sinyal değerlerinden anlarız ne olduğunu kopar mı kopmaz mi diye.
Henüz modemim falan yok, evim yeni.
Tüm şirketler abone olurken melek gibi davranırlar emin ol sorun olduğunda bu şekilde bulabilir misin? Bence bulamazsın.

Millenicom'a abone olanlar gayet memnunlar diye duydum, teknik destek açısından. WhatsApp'tan yazdım anında cevap verdiler.

Nerede yaşıyorsunuz? Ben 5000 nüfuslu küçük bir ilçe de yaşıyorum. Önümüzde ki aylarda yeni bir binaya geçiş yapacağım, altyapı olarak 100 Mbps fiber olacak.
Millenicom'a abone olanlar gayet memnunlar diye duydum, teknik destek açısından. WhatsApp'tan yazdım anında cevap verdiler.
Biraz detaylı bakarsanız bir sürü şikayetin de olduğunu anlarsınız. Turkcell fiberonline için bile bir sürü şikayet var düşünün artık

TürkNet kadar şikayet yok en azından, eğer kopma yaşarsam 50 Mbps'e sabitleyebileceklerini söylediler ve kurulum ücretini 5 TL'ye indirdiler.

Ayrıca İstanbul / ümraniye de oturuyorum. Burada fiber yok VDSL2 var.

Evde sadece 2 kişi Wi-Fi'ye bağlanacağız, ping veya düşüş olacağını sanmıyorum.

TürkNet kadar şikayet yok en azından, eğer kopma yaşarsam 50 Mbps'e sabitleyebileceklerini söylediler ve kurulum ücretini 5 TL'ye indirdiler.

Ayrıca İstanbul / ümraniye de oturuyorum. Burada fiber yok VDSL2 var.
Vallahi ben İstanbul'da yaşayıp böyle internet hızlarını almanıza çok şaşırıyorum. Dediğim gibi şu anda 25 yıllık bir binadayım ve hattım 50 Mbps destekliyor, yaşadığım yer gerçekten küçük. Türk Telekom'un politikalarını anlamak çok zor. Maliyet yüzünden mi İstanbul'un her yerine adam akıllı alt yapı döşemiyorlar, bilmiyorum.

Olduğum mahallede Kablonet bile yok düşünün, en çok İnternet veren Millenicom'du bana.

Hattı bağlatırken genelde her ISS böyle ama bağlattıktan sonra üzüyor örnek vermek gerekirse TürkNet.

Aynı gün içinde 1 saat sonra direkt port bağlamaya geldiler, port bağlayan kişi port kutusunun kötü olduğunu söyledi fakat bir port bulup bağladı. Umarım 68 Mbps'yi tam olarak alabilirim, 60'lara inse bile problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…