Millenicom DNS ile Discord'a girmiyor

rcpdrkc

Hectopat
Merhaba öncelikle konuya geldiğiniz için teşekkür ederim.

Daha yeni TurkNet firmasında Millenicom uygulamasına geçtim belli başlı sebeplerden dolayı. Önceki firmamda hiç sorunuz 3. parti uygulama olmadan 1.1.1.1 1.0.0.1 DNS ile sorunsuz oyunlarımı oynuyor ve Discord uygulamasına giriyordum erişim engeli olan tüm yerlere hala erişebiliyorum ama Discord'a girilmiyor. Bunun bir yöntemi var mı hiçbir uygulama kullanmak istemiyorum. Oyunum hile 3. parti yazılım olarak algılıyor ve banlıyor.

MODEM ASUS DSL-AC51

Bu ara operatörler engelliyor DNS'leri goodbydpi kullanın hocam saygılar.

AdGuard DNS kullanın alternatif olarak o da işinizi görecektir.
Birinci adres: 94.140.14.14
İkinci adres: 94.140.15.15

AdGuard DNS kullanın alternatif olarak o da işinizi görecektir.
Birinci adres: 94.140.14.14
İkinci adres: 94.140.15.15

Bu DNS için farklı uygulama gerekiyor mu direkt protokol 4E girdim olmadı eski internet sağlayıcım olsa olurdu kesin muhtemelen üsteki arakadaşın ayarlarını yapacağım.

Bu ara operatörler engelliyor DNS'leri goodbydpi kullanın hocam saygılar.

DC açıldı ama Warzone oynadığım için işime yaramadı bu yöntemde oyun açılmıyor yani analamadığım şey iOS üzerinden Wi-Fi ayarlarında DNS değiştirince sorunsuz DC girebiliyorum ama PC de ayın DNS ayarı ile girilmiyor gariptir.

Son düzenleme:

2 ay önce Millenicom kullanırken ben modemde yazmıştım hocam kullanıyordum. Millenicom'da sansürcü olmuş anlaşılan.

2 ay önce Millenicom kullanırken ben modemde yazmıştım hocam kullanıyordum. Millenicom'da sansürcü olmuş anlaşılan.

Bende modem üzerinden yaptım bir 10dk çalıştı sonra gitti tekrar müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim sordum bu sansür olayını bizim öyle bir sansürümüz yok diyor acaba sorun olmazsa modem ile yaptığın DNS ayarını söyler misin bende deneyeyim aynı şekilde.

Firmanın kullanıcı adı ve şifresini girdiğimiz modem ayarlarında şöyle kullanıyorum hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-02-14-46-09-575_com.android.chrome.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 463
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…