*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #1 Millenicom adlı markayı araştırıyordum. Ekşi vb. yerlerde hep kötü yorumlar yapılmış ve "Kurumsal Dolandırıcılık" olarak ifade edilmiş. Bu doğru mu?
Millenicom adlı markayı araştırıyordum. Ekşi vb. yerlerde hep kötü yorumlar yapılmış ve "Kurumsal Dolandırıcılık" olarak ifade edilmiş. Bu doğru mu?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Ağustos 2018 #2 Ben kişisel olarak 7 sene kullandım, bir dolandırıcılığını görmedim. Kurumsal boyutunu pek bilmiyorum. İmzalanan sözleşmeleri iyi okumak gerek.
Ben kişisel olarak 7 sene kullandım, bir dolandırıcılığını görmedim. Kurumsal boyutunu pek bilmiyorum. İmzalanan sözleşmeleri iyi okumak gerek.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 4 Ağustos 2018 #3 Kendileri zamanında çok kişiyi mağdur etti. Kişilere satış başına prim ödediler ve o kişilerde satış için her türlü hileyi hurdayı yaptı. Sonuç şirket zararlı çıktı.
Kendileri zamanında çok kişiyi mağdur etti. Kişilere satış başına prim ödediler ve o kişilerde satış için her türlü hileyi hurdayı yaptı. Sonuç şirket zararlı çıktı.