millenicom Düşük İnternet Hızı Vermesi

JackKipper

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Dijital Baskı / Grafik Tasarım
Sizce arayıp küfür etsem haklı mıyım yoksa haksız mıyım? 70 Lira para ödüyorum bu internete 3. aydan itibaren yeni pakete geçiş yapacağım 30 Mbps hız ile yükleme hızı 4 Mbps olacak dediler ancak sizce buna inanmalı mıyım? Firma millenicom.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ping süresiyle 13-14 Mbps görmeniz gerekirdi. Sanırım sövebilirsiniz çünkü ben de sıkıldım artık bu firmaların hepsinden.

O ping süresiyle 13-14 Mbps görmeniz gerekirdi. Sanırım sövebilirsiniz çünkü ben de sıkıldım artık bu firmaların hepsinden.
Sövdüm zaten daha önce 3-4 kez sanırım zevk alıyorlar başka bir açıklaması yok çünkü

Haklı olsanız da küfür iyi bir şey değildir, uzak durun! Modem arayüzüne girerek hat değerlerinin istatistik bilgilerini göndermeniz mümkün mü? 16 Mbps ADSL altyapının üst sınırıdır. Size önerilen 30 Mbps hız ise fiber veya VDSL altyapı için geçerlidir. Altyapınızın bu hızı desteklediğinden emin olduktan sonra geçiş yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…