B Barış Zafer Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 99 Çözümler 1 27 Haziran 2020 #1 Kendi fiber modemimiz var, ama Millenicom'da modem kiralama ücreti 15 TL yazıyor. acaba kendi modemimizi kullanabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2020
Kendi fiber modemimiz var, ama Millenicom'da modem kiralama ücreti 15 TL yazıyor. acaba kendi modemimizi kullanabiliyor muyuz?
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #2 Tam bir bilgim yok ama müşteri temsilcilerini ararsanız yardımcı olurlar.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 27 Haziran 2020 #3 Kendi modeminizi kullanabilirsiniz. Ben TurkTelekom modemi ile TurkNet kullanıyorum VDSL.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 27 Haziran 2020 #4 Fiber altyapınız varsa kiralama ücreti zorunlu. Kullanıp kullanmamak size kalmış.
B Barış Zafer Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 99 Çözümler 1 28 Haziran 2020 #5 rootz dedi: Fiber altyapınız varsa kiralama ücreti zorunlu. Kullanıp kullanmamak size kalmış. Genişletmek için tıkla... Saçma değilmi benim kendi modemim var zaten gpon terminalini zaten türk telekom kendi veriyor
rootz dedi: Fiber altyapınız varsa kiralama ücreti zorunlu. Kullanıp kullanmamak size kalmış. Genişletmek için tıkla... Saçma değilmi benim kendi modemim var zaten gpon terminalini zaten türk telekom kendi veriyor
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 28 Haziran 2020 #6 Barış Zafer dedi: Saçma değilmi benim kendi modemim var zaten gpon terminalini zaten türk telekom kendi veriyor Genişletmek için tıkla... Evet çok saçma modeminizi satabilirsiniz TT verdiği modemden ve ont cihazından zorla kira alıyor o işinizi görecektir ya da kendi modeminizi ap yapıp kullanın.
Barış Zafer dedi: Saçma değilmi benim kendi modemim var zaten gpon terminalini zaten türk telekom kendi veriyor Genişletmek için tıkla... Evet çok saçma modeminizi satabilirsiniz TT verdiği modemden ve ont cihazından zorla kira alıyor o işinizi görecektir ya da kendi modeminizi ap yapıp kullanın.