Millenicom fatura ödemesi yapılana kadar yavaşlama hissi

Vallahi hocam ilk geçtiğimde memnundum şu anda da verdikleri hizmetten memnunum ancak bu ay maaştan bir şey kalmayınca faturayı geç ödemek durumunda kaldım. Geçtiğimiz aylarda da 1'inde kesiliyor 3'ünde fatura ödeme sayfasında görünüyordu. O 2-3 günde de ping oluyordu ama zaten ay başında yoğun olduğum için pek sallamıyordum bu sefer cidden sinirime dokundu. Bir de otomatik kesmiş normalde talimat vermemiştim kartımdan çekmiş aradım beyefendi sisteme kayıtlı karttan çeker diyor. Ben otomatik talimat vermedim diyorum. Bundan sonra isteğiniz dışında çekilmeyecek dedi. Ben de CİMER'e şikayette bulundum. Bakalım göreceğiz ne olacak. Bence abonelik iptaliyle sonuçlanır. Öyle olursa Comnet'e direkt geçerim rahatıma bakarım.

Ah ah bu Millenicom bana neler çektirdi... 6 ay ücretsiz -arkadaşını getir kampanyası ile- internet hakkım olmasına rağmen TurkNet'e geçmek zorunda kaldım çünkü müşteri hizmetleri gerçekten beş para değil 1 kuruş bile etmez, o derece beceriksiz ve insanlıktan nasibini almamış bir topluluk yani kimse kusura bakmasın da cidden işe yaramazlar, sadece süs olsun diye koymuşlar o insanları oraya sanki. Online işlemlerden arıza kaydı oluşturursun, bir tane dandik berbat bir botları var durduk yere sorun tespit edilemedi deyip kaydı kapatır. Bu kez müşteri hizmetlerini arayayım dersin, bir tane dandik kayıt açarlar ama 2 gün sonra arıza çözümlendi diye kaydı kapatırlar fakat arızan çözülmez.

Dayanamadım en son 2 hafta süren, 5 Mbps sabit hız problemi nedeniyle TurkNet'e geçmek zorunda kaldım. Yani diyeceğim o ki; Millenicom ya bu, her şeyi yaparlar bence.

Hocam ben de 2 ay ücretsiz kullandım da benim karın ağrım fatura kesildikten sonra ödeyene kadar ping olmasında. Yoksa 35'lik paketten 42 geliyor modeme. İnternetimden gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…