Başlıktan belli olduğu üzere başlayalım. 28 Kasım 2019 tarihinde Türk Telekom'dan Millenicom'a geçtim, hattım aktif oldu ama internete bir türlü giremedim DSL sinyali gelmiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmak kolay, bazı elemanlar çok bilgili, detaylı bir şekilde yardımcı oluyor. Ama kurulum tarafı kötü arkadaşlar alt yapı sahibi Telekom olduğu için ankastreye onlar bakıyor. Neyse arıza kayıtları oluşturduk 2 -3 kere. Güya Türk Telekom geldi(gelmediler). Sorun yok falan denildi ankastrede. Baktım olmuyor dedim iptal ettireceğim, aradım müşteri hizmetlerini hemen iptal etmemem için dediler size teknik destek ekibimizi(teknofix) yollayalım normalde ücretlidir ama mağdur olmamanız için ücretsiz olarak yollayalım. Bugün geldi saat 16.30DA gelmeden önce aradı evde misiniz dedi gayet güzel ilgilendi. Sorun ankastreden hiçbir kurulum yapmadılar adam 2 dakika da kabloladı halletti eve çıktık modemi kurdu internetim aktif oldu.
Dip not: Millenicom'a geçmeyi düşünen arkadaşlar ben böyle talihsiz bir süreç yaşadım ama.
Güncel hızım 32 down 3.5 up
tatmin edici. Sizlerde geçmeyi düşünürseniz 64001310 davet koduyla müşteri hizmetlerinden başvuru yaparsanız hem siz, hem ben 1 ay bedava internet kazanmış olurum
Hat değerlerim böyle arkadaşlar sizce nasıl?