Millenicom geçiş hikayem ve düşüncelerim

Bende bugün turknet'den geçiş işlemlerini başlattım. Karşıma çıkan ilk davet kodu sizin, büyük ihtimal kullanırım Yeniden hayırlı olsun.
Hayırlı olsun hocam inşallah sıkıntısız kurulum yaşar hizmet alırsınız

Hayırlı olsun hocam inşallah sıkıntısız kurulum yaşar hizmet alırsınız

Amin şu anki sıkıntılarım giderilsin başka bir şey istemiyorum, ISS değiştirelim dedim, çok iyi çıkmadı, ev halkı şu anda düşman

Amin şu anki sıkıntılarım giderilsin başka bir şey istemiyorum, ISS değiştirelim dedim, çok iyi çıkmadı, ev halkı şu anda düşman
Türknet sıkıntılı biraz daha Telekom alt yapınız iyiyse sıkıntısız hizmet alabiliyorsunuz millenicom da bende fiyat uygun tahüt olmadığı için geçmiştim sıkıntı yaşamadım bu aralar biraz ping oluyo akşam saatleri oda malum bütün mahalle evde hız düşmüyor ama ping oluşabiliyo

Bakalım inşallah sonumuz iyi olur

Bakalım inşallah sonumuz iyi olur

TürkNet'te sorun mu yaşadınız?

Ben de Ortahisar'dayim

Eğer altyapıniz iyiyse(100 Mbps) bence hemen geçmeyin, biraz bekleyin(1-2 hafta). Cunku hem şu an çok yoğun TurkNet hem de fiyat konusunda 15₺ var Millenicom'la ve 1000 dk. Ama evde çok sıkıntı yaratiyorsa sizin tercihiniz. Ben de TürkNet'e geçeceğim eğer evdeki halk isyan çıkarırsa Millenicom.

Evet 3 gün önce bağlattım 3 gündür kopmalardan dolayı doğru düzgün kullanamıyorum.

Sorunumla ilgilenilse veya sorun giderilse değiştirmeyi düşünmem ancak destek kaydı açtım 2 gün sonra anca cevap verdiler, sorun giderildi dediler, kopmalarım hala devam ediyor sadece sayısı azaldı.
Evdeki halkta isyanda bu nedenle Altyapım 100 desteklemiyor günlük 85-95 Arası dolaşıyor, 75 alabilirim maksimum.

Peki Millenicom'dan TürkNet'e geçtikten sonra tekrar Millenicom'a geri dönebilir miyiz?(Fiyatlar yeni müşteriler için diyor da Millenicom'da)

Peki Millenicom'dan TürkNet'e geçtikten sonra tekrar Millenicom'a geri dönebilir miyiz?(Fiyatlar yeni müşteriler için diyor da Millenicom'da)

Yani tam bilmiyorum ama mantıkken, bir sağlayıdan başka sağlayıcıya geçince artık o firmanın müşterisi olmuyorsun, geri döndüğünde de yeni müşteri sayılırsın. Taahhüt olmadığı için dönebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…