E em95 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 19 Kasım 2020 #1 Ben 1.5 yıl taahhüt ve kanunen 1 yıldan fazla sözleşme ücret ödemeden iptal edebiliyormuşuz. Ve ben iptal etmeden Millenicom geçersem gene borç çıkarırsalar Millenicom onu iptal ettiriyor mu yoksa bize söyleyip biz mi iptal ediyoruz bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2020
Ben 1.5 yıl taahhüt ve kanunen 1 yıldan fazla sözleşme ücret ödemeden iptal edebiliyormuşuz. Ve ben iptal etmeden Millenicom geçersem gene borç çıkarırsalar Millenicom onu iptal ettiriyor mu yoksa bize söyleyip biz mi iptal ediyoruz bilen var mı?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.385 Makaleler 3 Çözümler 58 19 Kasım 2020 #2 Bildiğim kadarıyla Millenicom sadece 120 TL'sini ödüyor.
E em95 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 19 Kasım 2020 #3 SS Erwin Rommel dedi: Bildiğim kadarıyla Millenicom sadece 120 TL'sini ödüyor. Genişletmek için tıkla... ödeme değil zaten kanunen vermemiz gerekmiyor sade btk başvuruyu onlar yapar mı diye merak ettim cevaplamıyorlar çünkü
SS Erwin Rommel dedi: Bildiğim kadarıyla Millenicom sadece 120 TL'sini ödüyor. Genişletmek için tıkla... ödeme değil zaten kanunen vermemiz gerekmiyor sade btk başvuruyu onlar yapar mı diye merak ettim cevaplamıyorlar çünkü