C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 VDSL 75 Mbps olarak bağlattık ama şu an 18-20 Mbps arası alıyoruz. Bu yükselecek mi? Daha yeni aktif oldu internet.
VDSL 75 Mbps olarak bağlattık ama şu an 18-20 Mbps arası alıyoruz. Bu yükselecek mi? Daha yeni aktif oldu internet.
C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #3 yok hocam yukarıda dediğim gibi VDSL. dün varolan internetim kesilmişti. şu an millenicom'a yeni geçiş yaptım.
yok hocam yukarıda dediğim gibi VDSL. dün varolan internetim kesilmişti. şu an millenicom'a yeni geçiş yaptım.
Fatih Karademir Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 8 Kasım 2023 #4 CODEX dedi: Yok hocam yukarıda dediğim gibi VDSL. Dün var olan internetim kesilmişti. Şu an Millenicom'a yeni geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... 1 gün bekleyin düzelmezse müşteri hizmetlerini arayın.
CODEX dedi: Yok hocam yukarıda dediğim gibi VDSL. Dün var olan internetim kesilmişti. Şu an Millenicom'a yeni geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... 1 gün bekleyin düzelmezse müşteri hizmetlerini arayın.
C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #5 modem değerleri de bu şekilde. Dosya Ekleri 34.png 19,4 KB · Görüntüleme: 45
Fatih Karademir Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 8 Kasım 2023 #6 CODEX dedi: Modem değerleri de bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam 40 Mbps almanız gerekiyor. Yarı yarıya düşük. Ayrıca tam olarak 75 Mbps alamazsınız bu değerlerle 1 gün bekleyin 40'a kadar yükselmezse müşteri hizmetlerini arayın ya da bir modeme reset atın.
CODEX dedi: Modem değerleri de bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam 40 Mbps almanız gerekiyor. Yarı yarıya düşük. Ayrıca tam olarak 75 Mbps alamazsınız bu değerlerle 1 gün bekleyin 40'a kadar yükselmezse müşteri hizmetlerini arayın ya da bir modeme reset atın.