Millenicom hizmet numarası nasıl öğrenilir?

stayleon

Centipat
Daha fazla  
Hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Ne e-Devlet'te ne Online işlemlerde ne de faturada yazmiyor. Müşteri hizmetleri telesekreter ulaşılmiyor. Sadece WhatsApp'tan konusabiliyorum oradanda kayit aciyoruz vs. deyip oyaliyorlar. Nasil bulacağım soyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetlerinizden geri dönüş beklemeniz gerekiyor. Biraz gıcık bir müşteri hizmetleri var evet her şeye kayıt açıyorlar tamamen bir rezil eğitimsiz müşteri hizmetleriyle çalışırlar. Sürekli whatsappdan yazıp darlamanız lazım.

Forumda birisi btk ya sikayet etmis anca oyle aramialar geri bendemi sikayet etsem bilemedim

Forumda birisi BTK'ya sikayet etmis anca oyle aramialar geri bendemi sikayet etsem bilemedim.

Bir ay önceye kadar Millenicom kullanıyordum hocam. Ben e-Devlet'ten sabit hat sorgulama menüsünde xDSL numaramı bularak geçiş yapmıştım. Bazen yazmıyor ama ertesi gün çıkıyor numara.

Dosya Ekleri

• IMG_20241122_213302.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 418
Bir ay önceye kadar Millenicom kullanıyordum hocam. Ben e-Devlet'ten sabit hat sorgulama menüsünde xDSL numaramı bularak geçiş yapmıştım. Bazen yazmıyor ama ertesi gün çıkıyor numara.
hocam sabit hat sorgulada herhangi bir aboneliğiniz yok diyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…