Arkadaşlar Millenicom fiber kullanıyorum ve son zamanlarda akşamları ping çıkmaya başladı. Sabahları olmuyor, akşamları çıkıyor oyun oynayamıyorum. Şikayet oluşturduğumda ise hiçbir sıkıntı yoktur mesajı atıyorlar. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Millenicom fiber kullanıyorum ve son zamanlarda akşamları ping çıkmaya başladı. Sabahları olmuyor, akşamları çıkıyor oyun oynayamıyorum. Şikayet oluşturduğumda ise hiçbir sıkıntı yoktur mesajı atıyorlar. Ne yapmalıyım?
Türk Telekom altyapısı kullandığı için ve genel olarak Türk Telekom'un bütün portları dolu olduğu için ping yükselmesi normla hocam. Eskiden kullanıp kullandığıma bin pişman olduğum firma kendileri. Açıkçası çalışan teknisyenleri daha ufacık hataları bile bulamıyor. TurkNet GigaFiber geldide kurtuldum şükür.
Fiber alt yapıda bu tarz durumlar firma kaynaklı olur hocam. Eğer online oyun oynuyorsanız TTNET ve Türknet harici firmalara bakmayın. Evet fiyat pahalı fakat oyun için en iyi seçenek bu firmalar.