Şu an 90 TL TT 16 Mbps internet kullanıyorum. Millenicom taahhütsüz 35 Mbps 85 TL internet alınır mı? Alınmazsa internet önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 95 TL.
Altyapınız destekliyorsa 100 almak daha mantıklı. Benim aile evinde var yarı köy gibi bir yer altyapısı berbat 8Mbps'ye 80 TL alıyorlar ama durum merkez de olunca 95-100 TL lere 100 Mbps fiber kullanabiliyosunuz. Tamamiyle altyapı önemli.
Arkadaşlar telefon şarjdaydı cevap veremedim. Şimdi bir tane konum vardı orada fotoğraflar var. O konunun linkini atacağım. Bu arada modem arayüzünden baktığımda 43 Mbps download ve 7 Mbps upload alabildiğim yazıyordu. Huawei modemi taktığımda ise 47 oldu ama o modem daha az yere interneti yayıyor. İnternet altyapım kaç Mbps destekliyor?
Arkadaşlar altyapım destekliyor ama hangisi daha iyi hizmet veriyor onu merak etmiştim. Müşteri hizmetleri, paket kaybı olmaması vs. gibi sebepler yüzünden size sordum. Yani 35 Mbps altı olmayan ve en iyi hizmeti şunun internet önerileriniz varsa söylemeyi unutmayın. @Jokerrr , @Yusuf Serhan ve @Halil1905.