Millenicom internet çok yavaş

Daha fazla  
Millenicom internet kullanıyoruz ve son 1 haftadır hızlar aşırı derecede düşük. 0.50 Mbps alıyorum çoğunlukla. Normalde de düşük oluyordu ancak interneti kapatıp açınca düzeliyordu. Şu an kapa aç yapınca internet tamamen gidiyor. Artık delirmek üzereyim, her oyunda pingim 1000'lere çıkıyor, 10 dakikalık videoyu 20 dakikada ancak bitirebiliyorum. Bunun sebebi altyapıdan dolayı mı yoksa farklı bir internete geçersem düzelebilir mi?
Bunu nereden anlayabilirim?

Bilgisayardan giriyorsan teslim en iyileştirme internetinin belasını veriyor olabilir.

Bilgisayardan giriyorum ancak böyle bir sıkıntı olacaksa her zaman olmalıydı. Yani günden güne değişiyor internet hızı. Dediğinizi deneyeceğim şimdi.
Denedim ve şu an hız 30 Mbps'ye çıktı. Umarım kalıcı olur hocam. Teşekkürler.

Güncelleme varken yavaşlar, başkalarına dağıtır yavaşlar, işlem bittiğinde eski haline döner. Yani bu sebepten olabilir diye dedim benimki bazen 40 ping bazen 800 ping oluyordu. Şimdi 40 50civarı.

Sorununuz devam ederse TT ekiplerini yönlendirsinler olmadı port değişikliği talep edersiniz.

Teşekkürler. Şu anlık hızım düzeldi ancak internetimde genel olarak da sıkıntı var gibi. Bazen internete hiç giremiyorum. Zaten böyle devam ederse yeni internete geçmeyi düşünüyorum. Eğer hala sıkıntı olursa da altyapıdan kaynaklı olma ihtimali yüksek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı