Millenicom internet kesilip yavaşlıyor

Emreex0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır Millenicom kullanıyorum. Her şey güzel giderken 5-6 gün önce internetim birden kesildi ve internet 2-3 dakika sonra gelince hızımın 10 Mbps olması gerekirken, 2 Mbps geçmiyor. Aradığımda ise altyapı çalışması olduğunu, isterseniz fatura indirimi yapacağımızı söylediler. Biz de kabul ettik. Ardından 1-2 saat sonra mesaj geldi ve fatura indirimini yapamayacaklarını söylediler, sizde de internet sıkıntılı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence TurkNet’e geçin ve internetinizi sorgulatabilir misiniz?

Altyapı kontrol ettiğimde Millenicom sayfasında 12 Mbps gösteriyor NetSpeed'de ise 15 Mbps gösteriyor ama Türk Telekom altyapısını kullanmıyorlar mı ikisi de?

Maalesef geçemiyorum taahhüt yaptılar 24 ay cayma bedeli 1 milyar.

Millenicom sayfasında 12 Mbps diyor, TurkNet 17 Mbps, NetSpeed 15 Mbps.

Hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Altyapı kontrolü yaptığınızda ne değerler alıyorsunuz?

Son düzenleme:
@Ali Pınar İlk başta gözükmüyordu şu an düzelmiş.
Buradaki işlemleri deneyin, maksimum alacağınız hız değerleri 3 Mbps'ye kadar düşmüş. Hat kaynaklı problem var. Siz size düşen kısmı onarmayı deneyin, sorun devam ederse teknik servis isteyip durumun daha önce böyle olmadığını, hattınızın kontrol edilmesini isteyin.

bunu millenicom değil bölgendeki türk telekom il müdürlüğünde çalışan santral ekibindekiler yapıyor dar boğaz olunca bölgesel olarak hızları düşürürlerki bölgede herkese eşit internet akışı sağlansın diye bu mecburen ara ara oluyor cünkü bu günlerde herkes evde olduğu için

Arkadaşlar dün Türk Telekom'dan geldiler fiber altyapı yapıp binaya kutuyu koydular 15 gün içinde inşallah paketi yükselteceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…