Yaklaşık bir yıldır Millenicom kullanıcısıyım. Modemimi de Millenicom'a geçerken ikinci el almıştım. Yaklaşık bir ay önce modemimde DSL ışığı yanmadığı için teknik destek almıştım. Modeme gelen DSL kablosu yetişmediği için ek kablo bağlanmıştı. Bir ay önceki sorunumda teknik ekip gelip ek kablosunu değiştirip sorunumu çözmüştü. Yeni sorunum biraz daha farklı. 3 gün önce (8 Haziran tarihinde) evimde elektrik kesintisi oldu ve elektrik geldikten sonra internet bağlantısında sorun yaşamaya başladım. Sorunumda birkaç farklı durum var. İlki; DSL ışığı ve internet ışığı yanmıyor. İkinci durum; DSL ışığı yanıp sönüyor, internet ışığı yanmıyor. Üçüncü durum; DSL ışığı sabit yanıyor, internet ışığı yanmıyor. Dördüncü durum; DSL ışığı ve internet ışığı sabit bir şekilde yanıyor, internet var. Bu durumların süreleri ve aralıkları değişiyor, modemimdeki diğer ışıklar sabit bir şekilde yanıyor. İki gün önce tekrardan teknik ekipten destek aldım, modemi resetleyip modem arayüzünden kurulum yapmamı söyledi, yaptım ve kısa süreliğine düzeldi. Ancak şu anda modem kurulumu yapmama gerek olmasa da sorunum devam etmekte.
Modemimin markası TP-Link, modeli td-W9960. önemi var mı bilmiyorum ama Xiaomi MI-R03 router da kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1816285