Millenicom internet

h0ze

Hectopat
Millenicom'da altyapı sorgulaması yaptım ve 100 mbps'ye kadar internet için 85tl gibi bir fiyat gösteri. 100mbps'ye kadar demesi her zaman 100mbps değil sanırsam? Alternatif olarak önerebileceğiniz bir sağlayıcı bulunuyor mu?

Şu an geçilebilecek firmalar şu şekilde; Millenicom, TurkNet, Netspeed, KabloNet.
Hepsinin kendince avantajları ve dezavantajları var, kullanan kişilerin yorumlarını ve yaşadıkları sorunlara göre, kafana en çok yatan firmaya geçebilirsin.

100 Mbps kadar demesinin sebebi her zaman bu hızı alman mümkün olmayabilir anlamına geliyor yani herhangi altyapı yada başka bir sorun olduğunda bu hızı alamayabilirsin yada paketin 100 Mbps bile olsa tam olarak 100 Mbps alamayabilirsin 80 - 100 gibi bir hız alabilirsin. Türknet ve Netspeed Millinicom ile hemen hemen aynı paketleri sunuyor bir göz atabilirsin.

2 aydır Netspeed kullanıyorum. Tarifem 75 mbps 76 TL. Hiç sorun yaşamadım şuana kadar. Zaten 2 yıl 50 mbps kullanmıştım, yani demem o ki alt yapın iyiyse geçebilirsin bu firmalara. Ama Turknetin ping ve müşteri hizmetleri problemini bir çok arkadaşım yaşıyor şu an.

Ben kullanıyorum 15 saat civarinda bana bağlandı 100mb kadar olanı bende aldım. Gayet iyi hiç ping veya sorun yaşamıyorum 25 30 gün oldu gecene türknetten geçtim yapa vardi hızım düştü %50 duzeltemedıler ben geçmiştim şans alt yapın iyise iyidir kötü ise kötüdür benim vae alt yapım güzel Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test buda anlık test millicom geçerken 1ay bedava oluyor sana bana kod zor bulunuyor istersen al bunu kullan 3B5CF576

Türk telekom altyapısı var şuan ama vodafone ile ortak kullanmıyorlar mı? Türk net sanırsam bakır kablo olmadığı için alamıyorum, vodafone ise altyapı yok diyor ama vodafone çalışanı bana türk telekom ile aynı altyapıyı kullandıklarını söylemişti

Uzun zamandır Türkiye'de bulunan bir cok sağlayıcı ile çalıştım ve KENDİ DENEYİMLERİME GÖRE Türksat Kablonet aralarında en iyi şirket. Upload 5 veren tek sağlayıcı ek olarak paket alırken yılların kullanım değerlerine göre bir kota yaptım kendime ve hiç bir şekilde 500gbye ulaşmamış aylık trafiğim bu yüzden de
100mbps 500gb kota full televizyon paketi (sinema belgesel vs) akıllı TV kutusu aylık 120tl veriyorum. Televizyonu da aktif olarak kullanıyoruz gerek akıllı kutu sayesinde film izleme vs ve evde 3 TV var üçünde de günlük olarak aktif TV çalışıyor. Ben nereye taşınır isem ilk Kablonet sorarım. Benim kendi deneyimlerime dayanarak.

Millenicom 100Mbps paket kullaniyorum. Genelde 90 kusur hiz goruyorum, cok yogun saatlerde 70'e kadar dustugu oluyor. Ping degerleri KabloNet'ten cok da farkli degil. Ayni anda iki servis saglayici kullanan biri olarak; fiyat performans olarak oldukca iyi oldugunu soyleyebilirim.

TurkNet 35 Mbps'e kadar paketini kullanıyorum gayet memnunum. Nadiren ping ve kopma sorunu yaşıyorum. Yoğun zamanlarda bile hızım 25 Mbps'nin altına inmiyor. Bu oturduğunuz yere göre değişir tabii ki. Sitelerinde 15 TL farkla 75 Mbps hız alabileceğim yazıyor, ama çok fazla ihtiyacım olmadığı için almıyorum. 65 TL 35 Mbps internet için gayet uygun ve bana yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…