Millenicom İyi Bir İnternet Seçim mi?

Krakenzz

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir süredir yeni bir internete geçmek için araştırmalar yapıyorum. Bugün arkadaşım Millenicom diye bir markayı önerdi bilgileriniz nedir acaba güvenilir mi? Bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 15 gündür kullanıyorum 100 MB olan paketini. Geceleri 12 MB'la indiriyor akşamları 8 9 gibi memnunum. Ping sorunum da olmadı oyunlarda, genelde 50 60 ping.

Ben 15 gündür kullanıyorum 100 mb olan paketini. Geceleri 12 mb la indiriyo akşamları 8 9 memnunum ping sorunumda olmadı oyunlarda genelde 50 60 ping
Fiyat nedir ? Bende superonline 100Mb kullanıyorum 99TL. 3-11 ping her zaman 12.0 MB'de indiriyor arada 15.0 Mb gösteriyor.

Fiyatı 10 TL modem kirasıyla 85 diye hatırlıyorum. Ping testindeki pingden bahsetmiyorum. CS GO'da 50 60 arası pingim oluyor, BF 5'te 40 genelde. Pingle ilgili sorun yaşamadım. Bir keresinde internetim kesildi onda da modem fişini sök tak yapınca düzeldi.

Arkadaşlar ben altyapı sorgulaması yaptım alabileceğim hızın 53 Mbps olduğu gözüküyor. Sizce alsam ping sorunu yaşar mıyım? Genelde CS GO ve BF5 oynuyorum.

Arkadaşlar ben altyapı sorgulaması yaptım alabileceğim hızın 53 Mbps olduğu gözüküyor. Sizce alsam ping sorunu yaşar mıyım? Genelde CS GO ve BF5 oynuyorum.
Ben öneriyorum kesinlikle iyi bir internet sağlayıcı eger geciceksen müşteri hizmetlerine vericegin kod sayesinde 1 ay ücretsiz kullanıyorsun benim aldığım değerler bu kod: 9C319787
IMG_20200416_183826.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı