rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 3 Mayıs 2020 #11 TAHAU dedi: 35Mbps paketini kullanıyorum ayda 9 lira modem kirası alınıyor ben 45 Mbps alıyorum altyapımdan dolayı. Kesilme tarzi şeyler yaşamıyorum tercih sizin. Genişletmek için tıkla... İstemessen modem almama gibi bir durum var mı?
TAHAU dedi: 35Mbps paketini kullanıyorum ayda 9 lira modem kirası alınıyor ben 45 Mbps alıyorum altyapımdan dolayı. Kesilme tarzi şeyler yaşamıyorum tercih sizin. Genişletmek için tıkla... İstemessen modem almama gibi bir durum var mı?
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #12 TAHAU dedi: Eğer altyapınıza uyumlu bir modemse almazlar. Genişletmek için tıkla... Modemim bu: Altyapım 83 MBPS olarak gösteriliyor. Aktif olarak 16 MBPS paket kullanıyorum. Sizce isterler mi?
TAHAU dedi: Eğer altyapınıza uyumlu bir modemse almazlar. Genişletmek için tıkla... Modemim bu: Altyapım 83 MBPS olarak gösteriliyor. Aktif olarak 16 MBPS paket kullanıyorum. Sizce isterler mi?
TAHAU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 1.663 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Mayıs 2020 #13 rootz dedi: İstemessen modem almama gibi bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... İstemezseniz tabi ki almazsınız. Anil26 dedi: Modemim bu: Eki Görüntüle 552655 Altyapım 83 MBPS olarak gösteriliyor. Aktif olarak 16 MBPS paket kullanıyorum. Sizce isterler mi? Genişletmek için tıkla... Modem sanırım fiber destekliyor, istemezler ama sizin belirtmeniz lazım bende modem var diye.
rootz dedi: İstemessen modem almama gibi bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... İstemezseniz tabi ki almazsınız. Anil26 dedi: Modemim bu: Eki Görüntüle 552655 Altyapım 83 MBPS olarak gösteriliyor. Aktif olarak 16 MBPS paket kullanıyorum. Sizce isterler mi? Genişletmek için tıkla... Modem sanırım fiber destekliyor, istemezler ama sizin belirtmeniz lazım bende modem var diye.
Emrekibarr Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci,Antrenör,Spor Bilimci 3 Mayıs 2020 #14 Millenicom öneririm 2019 Aralık ayından beri kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ama bu aralar akşamlar ping çıkıyor oda belli sokak yasağı hafta sonu mahallede herkes evde
Millenicom öneririm 2019 Aralık ayından beri kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ama bu aralar akşamlar ping çıkıyor oda belli sokak yasağı hafta sonu mahallede herkes evde