Millenicom iyi mi?

BurakYhs

Centipat
Merhaba. VDSL2 altyapım var ve 98 Mbps download 20 Mbps upload destekliyor. Santral mesafesi 40 metre.
Şu anki internetim berbat olduğu için Millenicom'un Fiber 100 paketine geçmeyi düşünüyorum.
Ücretleri gayet iyi ama genel olarak Millenicom nasıl? İndirme hızında düşüş yaşayan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1.5 yıl rahat kullandım(ilk 1-2 ay sıkıntılıydı), altyapımdan dolayı suçu millenicoma atıp değiştirmek zorunda kaldım fakat durum öyle değilmiş, keşke değişmeseydim diyorum. Çevremde öneririm, 2. bir alternatif olarak Turknet var.

Merhaba. VDSL2 altyapım var ve 98 Mbps download 20 Mbps upload destekliyor. Santral mesafesi 40 metre.
Şu anki internetim berbat olduğu için Millenicom'un Fiber 100 paketine geçmeyi düşünüyorum.
Ücretleri gayet iyi ama genel olarak Millenicom nasıl? İndirme hızında düşüş yaşayan oldu mu?
Modemini bile tavsiye etmem.

Öneririm en azından bana cidden çok iyi hizmet sağlıyorlar. Hiç bir şekilde sorun yaşamadım, internet kesintilerinde bile zaten hemen bilgi veriyorlar. Sık sık da kesinti olmuyor zaten 4-5 ayda sadece 1 kere oldu o da 3-4 saat içinde halledildi (Altyapıdan dolayı bakım çalışması vardı.).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı