SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Temmuz 2025 #1 Gaziantep'de kullanacağım 1000MBPS fiber altyapım var. Sizce Millenicom nasıl? Netspeed bağlatacaktım fakat 1800 TL kurulum ücretini görünce vazgeçtim. Daha elektrikçi de çağıracağım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2025
Gaziantep'de kullanacağım 1000MBPS fiber altyapım var. Sizce Millenicom nasıl? Netspeed bağlatacaktım fakat 1800 TL kurulum ücretini görünce vazgeçtim. Daha elektrikçi de çağıracağım.
VerBakimAKDO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 988 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #2 SuiCast dedi: Gaziantep'de kullanacağım 1000MBPS fiber altyapım var. Sizce Millenicom nasıl? Netspeed bağlatacaktım fakat 1800 TL kurulum ücretini görünce vazgeçtim. Daha elektrikçi de çağıracağım. Genişletmek için tıkla... Şu an Netspeed kullanıyorum 75 Mbps interneti arada 5'e düşüyor şu anda 20 dk dır aramaya çalışıyorum açmıyorlar.
SuiCast dedi: Gaziantep'de kullanacağım 1000MBPS fiber altyapım var. Sizce Millenicom nasıl? Netspeed bağlatacaktım fakat 1800 TL kurulum ücretini görünce vazgeçtim. Daha elektrikçi de çağıracağım. Genişletmek için tıkla... Şu an Netspeed kullanıyorum 75 Mbps interneti arada 5'e düşüyor şu anda 20 dk dır aramaya çalışıyorum açmıyorlar.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Temmuz 2025 #3 VerBakimAKDO dedi: Şu an Netspeed kullanıyorum 75 Mbps interneti arada 5'e düşüyor şu anda 20 dk dır aramaya çalışıyorum açmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aile evinde netspeed kullanıyordum oldukça memnundum fakat ücret çok pahalı.
VerBakimAKDO dedi: Şu an Netspeed kullanıyorum 75 Mbps interneti arada 5'e düşüyor şu anda 20 dk dır aramaya çalışıyorum açmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aile evinde netspeed kullanıyordum oldukça memnundum fakat ücret çok pahalı.
VerBakimAKDO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 988 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #4 SuiCast dedi: Hocam bende aile evinde Netspeed kullanıyordum oldukça memnundum fakat ücret çok pahalı. Genişletmek için tıkla... 450 TL? En ucuz ISS olması lazım.
SuiCast dedi: Hocam bende aile evinde Netspeed kullanıyordum oldukça memnundum fakat ücret çok pahalı. Genişletmek için tıkla... 450 TL? En ucuz ISS olması lazım.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Temmuz 2025 #5 VerBakimAKDO dedi: 450 TL? En ucuz ISS olması lazım. Genişletmek için tıkla... 1800 TL kurulum ücreti var. Bana özel tanımladıkları indirim ve arkadaşını getir indirim ile birlikte aylık 920 TL'ye denk geliyor ilk 3 ay.
VerBakimAKDO dedi: 450 TL? En ucuz ISS olması lazım. Genişletmek için tıkla... 1800 TL kurulum ücreti var. Bana özel tanımladıkları indirim ve arkadaşını getir indirim ile birlikte aylık 920 TL'ye denk geliyor ilk 3 ay.
VerBakimAKDO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 988 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #6 @SuiCast SuiCast dedi: 1800 TL kurulum ücreti var. Bana özel tanımladıkları indirim ve arkadaşını getir indirim ile birlikte aylık 920 TL'ye denk geliyor ilk 3 ay. Genişletmek için tıkla... he ben 1000 mbps olarak düşünmemiştim. SuiCast dedi: 1800 TL kurulum ücreti var. Bana özel tanımladıkları indirim ve arkadaşını getir indirim ile birlikte aylık 920 TL'ye denk geliyor ilk 3 ay. Genişletmek için tıkla... Ama Netspeed güzel internetti fakat siberden sonra TurkNet'e geçeyim dedim şimdi oda zamlandı kaldık Netspeed'de. Millenicom'da geçenki siberden etkilendi, Netspeed ile aynı olayı yaşdı galiba. TurkNet olabiliyorsa daha iyi olur.
@SuiCast SuiCast dedi: 1800 TL kurulum ücreti var. Bana özel tanımladıkları indirim ve arkadaşını getir indirim ile birlikte aylık 920 TL'ye denk geliyor ilk 3 ay. Genişletmek için tıkla... he ben 1000 mbps olarak düşünmemiştim. SuiCast dedi: 1800 TL kurulum ücreti var. Bana özel tanımladıkları indirim ve arkadaşını getir indirim ile birlikte aylık 920 TL'ye denk geliyor ilk 3 ay. Genişletmek için tıkla... Ama Netspeed güzel internetti fakat siberden sonra TurkNet'e geçeyim dedim şimdi oda zamlandı kaldık Netspeed'de. Millenicom'da geçenki siberden etkilendi, Netspeed ile aynı olayı yaşdı galiba. TurkNet olabiliyorsa daha iyi olur.