Millenicom kopma ve hız düşüklüğü

Proteus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar altyapım 70 MB destekliyor olarak gözüküyor. Millenicom'dan 75 MB paket almıştım sürekli kopma ve hız düşüklüğü oluyordu normalde 45-50 MB indirme alırken 15'e düşüyordu. Sonra aradılar altyapınız kaldırmıyor 35 MB olan pakete geçiş yapın sorununuz hallolur dediler. Geçişi yaptık ama sorun yine çözülmedi 33 MB hız alıyorum normal şekilde ancak internet kopuyor gidiyor modemi kapa aç yapıyorum bekliyorum falan tekrar geldiğinde 15 MB oluyor hızım çok yavaş. 2 haftadır düzeltemediler, kaç kez arıza kaydı açtım kaç kez aradım müşteri hizmetlerini ancak hızım normale döndüğünde arıza kaydını kapatıyorlar sonra tekrar internet kopuyor sorun asla düzelmiyor. Şöyle bir şey fark ettim hızım sabahtan beri 15 Mbps ve hiç kopma olmadı modemi aç kapa yaptım tekrar hızım düzeldi 30 üstü alıyordum sonra tekrar koptu internet ve geri geldiğinden şimdi yine 15 Mbps'lerde alıyorum. Neden oluyor, nasıl düzeltirim bilen biri yardım edebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…