Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Millenicom'a geçiş yapmak isteyen ve düşünen arkadaşlar var ise sizlere deneyimlerimi aktarmak istiyorum.
*BAŞVURU: Siteden Ad-Soyad-Numara bırakıp onların aramasını bekleyebilir veya direkt müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
*Başvurduktan sonra size belgeler geliyor onları imzalıyorsunuz. Her şehirde böyle mi bilmiyorum bana bir temsilci geldi belgeleri kendi getirdi imzaladım. Akşam üstü kullanıcı adı şifre verildi.
*Kurulum
Kurulumda alt yapı sorumlusu Türk Telekom geliyor hattı aktif etmek için. Modem kurulumuna kendi ekipleri geliyor. Ama bende Türk Telekom ekipleri hiçbir işi doğru yapmadığı için 3-5 gün aksama oldu. Müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim Teknofix ekibini yolladılar 1 gün sonra hemen geldiler kurulum yaptılar her şey sorunsuz çalıştı.
Güncel aldığım hız bu 35 Mbps tarife kullanıyorum. Evimde bilgisayar olmadığı için kablolu bir bağlantı ile test yapma şansım olmadı maalesef. Kullanım olarak 3. aydayım şu an çok memnunum ping problemi yaşamıyorum mobil Online oyunlarda, hız düşmesi, kopma gibi sorunlar yaşamadım.
GÜNCEL HIZ DEĞERLERİM
Başvurmayı düşünenler bu 64001310 referans kodunu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.