Millenicom modem iadesinde sorun

Erengtx

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 6 Temmuz'da abonelik aldım hiç memnun kalmadım. Bana verdikleri modem de güzel çalışmıyordu iade etmek istedim normalde aldıktan 14 gün içerisinde iade etmem gerektiğini bana söylemişlerdi. Son güne kaldı ve 20 Temmuz'da kargoya verip veremeyeceğimi öğrenmek için WhatsApp müşteri hizmetlerinden iletişim kurdum. Bana iade talebi oluşturduktan sonra 15 gün içerisinde yollayabileceğimi söylediler. 20 Temmuz geçtikten sonra öyle bir şey yapamaycağımı iade tarihinin geçtiğini söylediler. Muhtemelen çalışanın verdiği yanlış bilgiden dolayı iade edemedim ve iademi gerçekleştirmediler. Ama elimde kanıt var ve bana iade edebileceğim söylendiği için bir ayrıcalık tanınması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda hukuki bir işlem başlatabilir miyim? -uzun bir sürece girmeden-

Dosya Ekleri

• IMG_3181.PNG
    360,6 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_3182.PNG
    366,7 KB · Görüntüleme: 82
Fiber 7 gun, VDSL 30 gun diyor. Sonra da 15 gun demis. Sizin konustugunuz kisi kendiyle celismis. Muhtemelen ilk yazdigi dogrudur. Sizinki fiber modem miydi?

Fiber 7 gun, VDSL 30 gun diyor. Sonra da 15 gun demis. Sizin konustugunuz kisi kendiyle celismis. Muhtemelen ilk yazdigi dogrudur. Sizinki fiber modem miydi?
Kargo kodunun geçerliliğine 15 gün demişler.

Uğraştırır.

Direkt müşteri hizmetlerine veya yetkili birine rica etmek daha etkili olur.

15 gun icinde teslim etmeniz gerekir diyor hocam. Kargoyla ilgili bir sey goremedim o mesajda.
Görüşme sağlayıp, <iade> talebi açtıktan sonra, 15 gün içerisinde <kargoya> teslim etmeniz gerekmektedir.
Yazmamış da olsa demek istediği bu. 16. gün kargo kodu geçersiz olur.

Kargo kodunun geçerliliğine 15 gün demişler.

Uğraştırır.

Direkt müşteri hizmetlerine veya yetkili birine rica etmek daha etkili olur.
Denedim müşteri hizmetleri de o kadar çelişiyor ki kiminle konuşsam farklı cevap veriyo. Ama defalarca konuştum en son ilgili birimlere aktarıldı ve mesajda sorun olduğunu kabul etemelerine rağmen ilgili birim smsinde mesajda bir yanlışlık olmadığı tespit edilmiş.

15 gun icinde teslim etmeniz gerekir diyor hocam. Kargoyla ilgili bir sey goremedim o mesajda.
Hocam zaten bu 15 gün içinde teslim edin mesajlaşması 19unda oldu. O günden itibaren 15 gün dedi bana mesajlaşmada. Ona rağmen 20sinde sonra iade kabul edemiyoruz diyip reddettiler.

Hayır VDSL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…