Millenicom modem önerisi

Makaleler
3
Arkadaşlar Millenicom kullanıyorum ve ZTE H298a modemine sahibim. Bu modemi daha iyi bir modem alarak değiştirmek istiyorum. Beklentilerim bu modemden daha geniş alana interneti güç kaybı yaşamadan dağıtması ve Wi-Fi 6 Dual connect (ismini bilmiyorum tam bu olmayabilir) gibi özelliklerin olması. Hangi modemlere bakmalıyım?

Arkadaşlar Millenicom kullanıyorum ve ZTE H298a modemine sahibim. Bu modemi daha iyi bir modem alarak değiştirmek istiyorum. Beklentilerim bu modemden daha geniş alana interneti güç kaybı yaşamadan dağıtması ve Wi-Fi 6 Dual connect (ismini bilmiyorum tam bu olmayabilir) gibi özelliklerin olması. Hangi modemlere bakmalıyım?

Bütçe nedir?

fiyat performans arıyorum bütçe yok. İhtiyaçlarımı karşılayacak özelliklere sahip olan kaliteli bir şey bakıyorum

KN 3610 ve AX1800 aynı modem mi ? Link oraya yönlendiriyor.

Nasıl yani anlamadım? Verdiğim link KN-3610 modeme ait.
1729429704682.png

Bu sayfa çıkıyor linkinizde satıcıya git dediğim zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı