Millenicom mu Netspeed mi tercih edilmeli?

Millenicom ile ilgili tecrübem yok fakat Netspeed kullanıyordum 3 gün öncesine kadar ve şunları söyleyebilirim. Paket kaybı var ve internette kopmalar olabiliyor.
Paket kaybını ben GeForce NOW da yaşıyorum çok sık paket kaybı oluyor gfn servisinde haricinde bir sıkıntısı yok.

Paket kaybını ben GeForce NOW da yaşıyorum çok sık paket kaybı oluyor gfn servisinde haricinde bir sıkıntısı yok.
Hocam GFN'de ben de çok sorum yaşadım internetimin stabil olmasına rağmen. Şu an aktif Türknet kullanıcısıyım.

Netspeed kullanan biri olarak söylüyorum, son birkaç gündür geceleri bende kopmalar yaşıyorum ve paket kaybı çok olmasa da birazcık var. Ayrıca habersiz sualsiz fiyatlar zamlanmış yeni haberim oldum insan bir mesaj atar ama müşteri temsilcilerine diyecek lafım yok.

Ne kadarlık bir zam hocam?

Netspeed'e geçtim 20 gün oldu. En çok şaşırdığım nokta, müşteri hizmetlerine 2-3 dakika içinde bağlanabiliyor oluşum oldu. Şu ana kadar hiç kopma vs. yaşamadım. Ve yukarıdaki arkadaşa gelmemiş mesaj zamla ilgili ama bize geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…