Millenicom mu TürkNet mi?

Yaklaşık 10 aydır TürkNet kullanıyorum. İnterneti başvurudan 3-4 gün sonra bağlamışlardı. İlk başlarda hız ve kopma sorunu yaşasamda (uygulamadan arıza talebi oluşturmuştum ve 2 gün içinde çözülmüştü.) şu anda hiçbir sorun yok. 35 Mbps paket kullanıyorum ve hızım 32-34 Mbps arasında sabit uzun zamandır. Ben TürkNet öneririm.

Millenicom nedense fiber altyapı sorgulama diye belirtmiş. Bende şöyle çıkıyor. Alabileceğim hız gözüküyor. Ancak Şu an Türknet ile 30 alıyorum. Vdsl üzerinden. Bu altyapı sorgulama olayları çok belirgin değil. Altyapıya ve santrale vs. olan uzaklıklara göre çok değişken.

Eğer imkanınız varsa komşulardan oradaki çevreden öğrenebilirseniz onların ne kadar hız alıp hangisini kullandığını öğrenmeye çalışın derim.

Birinin müşteri hizmetleri yok. Diğerinin var ama yok. İkisini de tercih etmeyin. Millenicom müşterisiyim 1 haftadır internetim yok. Ulaşabileceğim her yere ulaştım. Yönetimden birisine bile bağladılar ama baştan aşağı aynılar. Hiç kimse yardımcı olamadı. Günlerdir eve ekip gelecek. Personellerin hepsi papağan gibi. "Kaydınızı oluşturduk, aciliyetinizi bildirdik" bu kadar. Zaten arıza kaydını bende siteden oluşturabiliyorum. Karşınızda muhattap olabilecek firmalar seçin derim. Bende en yakın zamanda kurtulacağım umarım.

Ben de sorgulama yaptım alabileceğim hız 56 Mpbs olarak gözüküyor, anlamadım bir şey.

Ben de sorgulama yaptım alabileceğim hız 56 Mpbs olarak gözüküyor, anlamadım bir şey.Eki Görüntüle 700863
Başka yerlerden de altyapı sorgulaması yapın iyice emin olun derim. Hatta iletişim kurabilirseniz Millenicom'u arayın isterseniz. Hangi altyapıya sahipsiniz iyice öğrenin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…