Millenicom mu TürkNet mi?

msvgn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Altyapım 85 Mbps'ye kadar destekliyor ve VDSL2 şeklinde. Tarifem 6 Şubat'ta bitiyor. Bu iki firmadan birisine geçmeyi düşünüyorum. İki firma hakkında da şikayet var ama TürkNet'te müşteri hizmetleri olmadığı için daha fazla şikayet var sanırım. 100 Mbps'lik pakete geçmeyi düşünüyorum. Aralarında 14 lira fiyat farkı var. Müşteri hizmetleri için 14 lira fiyat farkına değer mi?

Bölgeden bölgeye çok değişiyor, kendi çevrende kullanan varsa onlardan bilgi alman çok daha iyi olur. İstanbul Göztepe'deki TurkNet ile Kartal'daki aynı değil. Hangisi kaliteli hizmet veriyorsa bölgenizde onu seçin, 15 lira fark vermeyeceğim diye sürekli kopmalar ve ping problemleriyle uğraşmayın.

Allah korusun ben kullandım yapada olduğum halde Telekom 24 Mbps paketine geçtim. TurkNet'ten uzak durun Millenicom ya da NetSpeed olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2016dan beri Türknet kullanıyorum. Yer yer kanser ediyor ama genel olarak memnunum. Müşteri hizmetleri yok doğru. Ama şöyle bir gerçekte var ki destek talebi açtığınızda sorun genelde kısa sürede çözülüyor. Şu ana kadar 2 gün kadar internetsiz kaldığımı bilirim.

Türkneti zamanında bende kullandım gercekten sorun olduğunda bilgi almak, sorunun çözümü ilerletme konusunda berbatlar. Şimdi Millenicom kullanıyorum M.Hizmetleri gerçekten çok kaliteli ve her türlü teknik bilgide bana yardımcı oldular sana geçmeni tavsiye ederim. Eğer geçiş yaparsan benim kodumla üye olursan hem sen hemde ben 1 ay İnternet kullanabiliriz.
Diğer soruların için mailden ulaşabilirsin. Cevaplamaya çalışırım.
Davet Kodum: EB15BA7A
Mustafa Kaya
@msvgn

Durumun varsa türkcell süperonline al gta 5 online oynadığım arkadaşlar var hep left oluyorlardı türkcell süperonlinedada bi kişi oldu kısaca süperonlinedan şaşma.

Herkese cevapları için teşekkür ederim.

Durumun varsa türkcell süperonline al gta 5 online oynadığım arkadaşlar var hep left oluyorlardı türkcell süperonlinedada bi kişi oldu kısaca süperonlinedan şaşma.
Bölgemde Superonline altyapısı yok maalesef.

48 saati sen kısa süre olarak mı görüyorsun? Vallahi iyiymiş tebrik ederim sabrından ötürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…