Millenicom nasıldır?

Altyapınız en fazla 8 mbps desteklediğinden daha fazla hız alamazsınız maalesef. Türk Telekom il müdürlüğüne bu konu hakkında başvurmanızı öneririm.

Altyapınız en fazla 8 Mbps desteklediğinden daha fazla hız alamazsınız maalesef. Türk Telekom il müdürlüğüne bu konu hakkında başvurmanızı öneririm.

Kablonet hızlı internet verebilir mi peki TV kablosundan geliyormuş fiber gibi.

TV kablosu falan bilmiyorum da hocam iş altyapıda bitiyor.

Ben o zaman Kablonet'e bir başvuruyum ne kadar hiz verebiliyorlar bakayım onlarda az verirse mecburen TurkNet ya da Millenicom alacağım ping iyi olsun bari Online oyun oynuyorum TurkNet ping değerleri nasıldır iyi mi?

Ben o zaman Kablonet'e bir başvuruyum ne kadar hiz verebiliyorlar bakayım onlarda az verirse mecburen TurkNet ya da Millenicom alacağım ping iyi olsun bari Online oyun oynuyorum TurkNet ping değerleri nasıldır iyi mi?
Oradan bilgi almanız daha sağlıklı olur.

Ben o zaman Kablonet'e bir başvuruyum ne kadar hiz verebiliyorlar bakayım onlarda az verirse mecburen TurkNet'ya da Millenicom alacağım ping iyi olsun bari Online oyun oynuyorum TurkNet ping değerleri nasıldır iyi mi?

Kankam ping ağ kutusuna ne kadar yakınsa o kadar azdır, download Mbps vs ise alt yapına bağlı olarak değişri biz bilemeyiz.

Arkadaşlar bu 3 internetten 1 tanesini alacağım Millenicom ve NetSpeed 7Mbps veriyor, TurkNet 8Mbps. Millenicom 4Mbps upload veremez değil mi? NetSpeed bana mantıklı geliyor en ucuzu o ama ping değerleri nasıl olur bilemiyorum sizce hangisi mantıklı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-08-04-20-11-25-669_com.android.chrome.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2021-08-04-20-10-21-772_com.android.chrome.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2021-08-04-16-55-21-759_com.android.chrome.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…