Millenicom nasıldır?

markosben

Hectopat
Makaleler
2
Önerir misiniz? Altyapı 80Mbps VDSL destekliyor. Şu an NetSpeed kullanıyorum. Geçiş yapsam daha iyi olur mu?

@Berkay Davas peki ping değerleri nasıl? Kullanıyorsan hız testi yapar mısın?
Ben kullanmıyorum. Yakın zamanda bir arkadaşım yazlığına bağlattı (İstanbul'da) benim önerim ile. 55 mbps down, 7 mbps up alıyor. Ping de 7 - 8 civarıydı, yüksek değil.

Tahhütsüz olanın kurulum ücreti bayağı yüksek. O yüzden tahhütlü kullanayım kurulum ödemeyeyim bir sorun olursa zaten sözleşmenin ilk maddesi 14 gün para ödemeden cayabilirsiniz diye kullandım. 11 gün hala internet gelmemişti fakat fatura işlemeye başlamıştı ve ilk fatura çıkmıştı bile. 14 günlük koşulsuz iptal hakkımı kullanmaya çalışınca müşteri hizmetlerinden sağlam bir azar yedim, sonra hiçbir talebimi yerine getirmeyince iptal falan etmem de diyince mecbur hukuki yola başvurup iptal ettirdim. Eve 1600 lira fatura gönderdiler. Bir de 8 ay onun hacziyle uğraştım. Sonuç olarak kaybettiler tabii. Ama psikolojik olarak boş yere strese girdim, sayısız defa adliyeye gidip dilekçelerle uğraştım. onu kullanacağına dumanla haberleş veya TTNET kullan daha iyidir. Şu sıralar TurkNet ve NetSpeed revaçta. NetSpeed öneririm. İkisi de tahhütsüz, kurulum ücretleri de düşük. Bu olaydan sonra sayısız kimliğini dahi vermeyen dolandırıcı internet firması tarafından da arandım, hala da aranıyorum her pazar sabahı. Tttnet diye numaralar internetimizi kullanın diye mesaj atıyor. Belli ki numaram ortam malı olmuş. Ayrıca bu benim başıma gelmediği için bu noktada kesin bir şey diyemiyorum, fakat internette çok sayıda kişi tahhüt imzalamadığı halde Millenicom sizin imzanızı taklit ederek tahhüt imzalayıp uzatıyormuş sözleşmeyi. Başına geldiğini söyleyen çok sayıda bağımsız insan var. Millenicom'a bulaşmayın.

Taahhütsüz olan diğer firmalarla neredeyse aynı veyahut birkaç TL daha fazla. Ayrıca kurulum ücreti de yok. Millenicom kullandığınıza emin misiniz ?

Kurulum ücreti alınmıyor, modem ücretini taksit yaptırabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…