Millenicom nasıldır?

Ben de ayni sehirde yasiyorum Millenicom baglatma derim 1 haftada modem bagladilar ardindan internet gelmedi musteri hizmetlerini aradik internet acik gozukuyor dediler meğer modemi yanlış takmışlar sonra degistirdiler zaten 10 gunu gecti 2 gun de interner kesintisi vardi 2 gun internet kullanik cok fazla kesinti oluyordu iptal edelim dedik iptal formunun gelmesi 5-6 gun surdu yani 14 gunu gecti para talep ettiler biz direndik tuketici hakem heyetine gidicektik kim ugrasicak deyip vazgectik oldukca sorunlu bir firma tavsiye etmem bence NetSpeed veya TurkNet dene.

Kablonet varsa kaçırmayın derim.

Kablonet için altyapı yok diyor hocam ne yazık ki.
Kablonet altyapısı var ise akıllı 100 tarifesi sizin için uygun olur 7 24 arası 25 Mbit'e düşüyor yok ise NetSpeed ya da TurkNet tercih et.
Altyapı yok hocam maalesef.

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için kimse önermiyor anladığım kadarı ile uzak durmakta fayda var NetSpeed'i kafaya koydum ben

Ben Millenicom kullanıyorum şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım. 35 Mbps download, 6 Mbps upload pakedi kullanıyorum. Oyunlarda pingim bana göre fazla değil. CS:GO ortalama 54 (sunucuya göre değişiklik gösteriyor.), Valorant Türkiye sunucusunda 15-20 arası ping alıyorum.

Değerler bu şekilde. Normalde tam 35 Mbps download 5.7 Mbps upload çıkıyordu fakat bu sefer test yaptığımda bir tık düşük çıktı.
Steam üzerinden indirme yaptığımda 4.2 MB/s indirebiliyorum. Bana sorarsanız alınabilir fakat fiyatlar biraz artmış. Ben 85 TL ödüyorum ve memnunum diyebilirim.

Teşekkürler hocam siz nerede yaşıyorsunuz özel değilse.

Kendim milleni kullanıyorum, internet altyapım 16Mbps, taahhüt olmaması sebebiyle bu firmayı tercih ettim. Şimdi internet ile alakalı sorunların sürekli içinde olan biri olarak çok kısaca şunu söyleyeyim, altyapın gerçekten kaliteliyse, firma çok mühim olmuyor, ama milleni, turknet, ttnet vs dersen, taahhüt işine girmeden istediğini seç dene gör. Ben millenide çok sorun yaşadım, işlemleri ttnetden daha yavaş hallediyorlar İzmir de yaşıyor olmama rağmen, ama altyapın iyi gözüküyor bence deneyip görmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…