Millenicom nasıldır?

anthonysoprano

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir TurkNet kullanıyorum. Kullanımımın %95'lik süresinde hiçbir problem yaşamadım ama 500TL olacağını gördüm ve öğrenciyim bu fiyatı ben vermek istemiyorum. Aynı alt yapıda Millenicom varmış 280TL aynı hız sadece upload bunun 8Mbps. Sizce geçebilir miyim mantıklı mı?

Bir arkadaşım evinde Millenicom kullandı. Bende ilk defa ondan duymuştum. Bayağı memnundu, hiçbir sıkıntı yaşamamış. Tabii bölgeden bölgeye değişebilecek bir durum, hiçbir sorun yaşamazsınız demek yanlış olur. İşin iyi yanı istediğiniz zaman herhangi bir bedel ödemeden iptal ettirebiliyorsunuz. Bence deneyin, memnun kalmazsanız iptal ettirirsiniz.

Mantıklı değil.

Bir argüman da sunsanız nasıl olur?

Ankara'nın merkezinde yaşıyorum hocam dediğim gibi Türk Telekom altyapısından daha önce TurkNet kullandım ve memnundum. Dediğiniz gibi taahhütsüz olduğu için denemek mantıklı gayet sanırım.

Fiyatı uygun ama Millenicom zam açıklamadı diye biliyorum ben genel olarak tavsiye etmesem de geçip deneyebilirsiniz.
Altyapınız sağlamsa fazla sorun yaşatmaz diye düşünüyorum.

Millenicom önermiyorum. Bir anda zam yapması ve müşteri hizmetlerine ulaşılmamasıyla meşhur. Yani ona basın buna basın diye diye bir türlü bağlamıyor. Öyle bir ayarlamışlar ki, canlı insana bağlanamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…