Millenicom olumsuz kullanıcı deneyimi

Context

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar başlıktan da anlayacağınız gibi rezalet bir Millenicom tecrübesi yaşadım. Şimdi kurtulmak üzereyim.

Size sorum şu ki; bunlar baita taahhütsüz cayma bedeli olmadan çıkabilirsiniz vs gibi reklamlar yapıyorlar abone olduktan sonra kendilerine imkan yok ulaşamazsınız. Zaten onun dışında şimdi Vodafone'dan fiber teklifi geldi. Ona geçiş yapıyorum bu Millenicom'la olan aboneliğimi feshetmeye uğraşırken bana 90TL cayma bedeli olduğunu söylediler.

Büyük para değil ancak sonuçta başta cayma bedeli yok vs. gibi kampanya yapıp cayma bedeli istiyorlar, söyleyince de başta 12 aya böldükleri 480TL'lik kurulum. Bedelinin cayma bedeli olduğu söyleniyor.

Bu söylediğim 90TL kurulum bedeli değil bu arada onun 120TL bir taksidi kalmıştı. Onun dışında ekstradan 90TL cayma bedeli istiyorlar şimdi bunları nereye şikayet edebilirim acaba?

Ayrıca hizmetleri rezalet küçücük bir evim var ancak salondaki modem mutfakta yan odada çekmiyor. 100Mbps olan pakedimde 40Mbps zor veriyor sürekli kopuyor geçmeyi düşünen varsa aman aman…

Rezalet bir firma sürekli altyapı çalışması oluyor 1 ay internetsiz kaldığımız oldu sakın bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…