Millenicom packet loss sorunu nasıl çözülür?

Arkadaşlar firma değiştirin Millenicom berbat.

Merhaba günlerdir aynı durumdan muzdaribim ben de ve çözüm bulamazsam servis sağlayıcı değiştireceğim. 2 yıldır aboneyim ve cok fazla Online oyun oynuyorum. 3-4 gündür bu sorunla boğuşuyorum.

Bu sorunu VPN ile çözdüm Cloudflare WARP kullanabilirsin.
VPN kullanınca düzelir mi

Son düzenleme:
Bu kadar çok kişi aynı sorunu yaşıyorsa demek ki hiç alet, vpn falan kullanmakla uğraşmama gerek yok direkt interneti değiştirmeye karar verdim.
İkinci bir Comnet vakası geliyor sanırsam.

Aynı apartmanda 2 farklı millenicom kullanıcısı ile 2 gündür aynı sorunu yaşıyoruz bizimle ilgili olduğunu düşünüyordum fakat herkesde aynı sorun varmış.

Bu arada cloudfire WARP ile çözüldü problemim ping 50'ye falan çıkıyor ama packet loss yok denecek kadar az bilginize.

Mrblar 2 gündür aynı problemi yaşıyorum sıkıntı bende sanıp bilgisayarımı formatladım modem ayarları sanıp resetleyip yeniden kurulum yaptım ama problem devam ediyor çözüm bulan yazabilir mi

Mrblar 2 gündür aynı problemi yaşıyorum sıkıntı bende sanıp bilgisayarımı formatladım modem ayarları sanıp resetleyip yeniden kurulum yaptım ama problem devam ediyor çözüm bulan yazabilir mi
Cloudflare warp adlı VPN uygulaması var biraz ping yapıyor ama sorunu çözüyor bilginize

Hocam firma muhtemelen patladı ondan dolayı insanlar firma değiştiriyorlar bende kullanıyordum ama canıma tak etti oyun oynayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…