Yaklaşık 10 gün önce Millenicom'a geçiş yaptım. Hafta içi saat 19.00'a kadar hız değerlerimde herhangi bir sorun yok. 19.00-01.00 arası pingim 50 oluyor ve hızım 40 Mbps'ye kadar düşüyor. Hafta sonu neredeyse internet kullanamıyorum. Download hızım 8.50 Mbps'ye kadar iniyor. Bu kadar yavaşlamasının sebebi gerçekten yoğunluk mu? Sürekli bu şekilde mi kullanacağım? Bu durumu yaşayan birileri var mı? Çözüm olarak ne önerirsiniz?
Milenicom a verilen trafiğin az olması sebep.
Normalde 10 aboneyi idare edecek kadar hat alıp bu hatlara 50 abonelik alıyorlar daha fazla kazanmak için sonuç ortada.
98 metre. Geçen hafta aradım. Yaklaşık 20 dakikalık görüşme gerçekleştirdik. Modeme reset attırıp 5 dakika bekletti. Sorun düzelmedi ve arıza kaydı oluşturdu. Arızanın giderildiğine dair mesaj aldım ama hala aynı sorunu yaşıyorum.
98 metre. Geçen hafta aradım. Yaklaşık 20 dakikalık görüşme gerçekleştirdik. Modeme reset attırıp 5 dakika bekletti. Sorun düzelmedi ve arıza kaydı oluşturdu. Arızanın giderildiğine dair mesaj aldım ama hala aynı sorunu yaşıyorum.
Aynen dediğim gibi bu ISS'ler Türk Telekom'dan hat kiralama sistemi ile hizmet verirler.
10 kişilik kapasiteye 50 abone bağlıyorlar bu sefer hafta sonu ve akşamları herkes hatlara yüklenince bu sorun ortaya çıkıyor.