Millenicom ping problemi

yigitgiden

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 4 5 aydır Millenicom kullanıyorum. Bence arıza hizmetinde filan gayet iyiler bir problem görmedim fakat sorun şu ki ping oranı öbür ISS'lere göre yüksek. Ne yapsam düzelir acaba?

Merhaba, ben 4 5 aydır Millenicom kullanıyorum. Bence arıza hizmetinde filan gayet iyiler bir problem görmedim fakat sorun şu ki ping oranı öbür ISS'lere göre yüksek. Ne yapsam düzelir acaba?
Düzelmez, bende millenicom kullanıyorum ayni sorunu yaşıyorum. Firma degistirmeniz lazim anca.

Son 3-4 haftadır Millenicom'un biraz pingler coştu hocam evet. Zamanla düzelebilir ya da başka bir sağlayıcıya geçiş yapabilirsiniz. Konumumuz neresi?

Son 3-4 haftadır Millenicom'un biraz pingler coştu hocam evet. Zamanla düzelebilir ya da başka bir sağlayıcıya geçiş yapabilirsiniz. Konumumuz neresi?

Orduda ama hız olarak bir problemim yok o yönden iyi ve aylık ödediğim para 620 TL hızlarda bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…