F fLux Hectopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 258 26 Aralık 2020 #11 Ahmet54 dedi: Bence başka İSS'ye geçin. Genişletmek için tıkla... TürkNettim, Millenicom a geçiş sağladım. Değişen hiç birşey olmadı. Nereye gideceğimi bile bilmiyorum :/
Ahmet54 dedi: Bence başka İSS'ye geçin. Genişletmek için tıkla... TürkNettim, Millenicom a geçiş sağladım. Değişen hiç birşey olmadı. Nereye gideceğimi bile bilmiyorum :/
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 26 Aralık 2020 #12 fLux dedi: TürkNettim, Millenicom a geçiş sağladım. Değişen hiç birşey olmadı. Nereye gideceğimi bile bilmiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Altyapının sahibine geri dönün bence. Başka yol yoksa.
fLux dedi: TürkNettim, Millenicom a geçiş sağladım. Değişen hiç birşey olmadı. Nereye gideceğimi bile bilmiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Altyapının sahibine geri dönün bence. Başka yol yoksa.
F fLux Hectopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 258 26 Aralık 2020 #13 Ahmet54 dedi: Altyapının sahibine geri dönün bence. Başka yol yoksa. Genişletmek için tıkla... Türk telekoma da fazla güvenemiyorum hocam ama sanırım en kötü öyle olacak :/
Ahmet54 dedi: Altyapının sahibine geri dönün bence. Başka yol yoksa. Genişletmek için tıkla... Türk telekoma da fazla güvenemiyorum hocam ama sanırım en kötü öyle olacak :/
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 26 Aralık 2020 #14 fLux dedi: Türk telekoma da fazla güvenemiyorum hocam ama sanırım en kötü öyle olacak :/ Genişletmek için tıkla... NetSpeed'de dene olmadı TT geçersin.
fLux dedi: Türk telekoma da fazla güvenemiyorum hocam ama sanırım en kötü öyle olacak :/ Genişletmek için tıkla... NetSpeed'de dene olmadı TT geçersin.